facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor À la Carta Foodbar

À la Carta Foodbar

Info


Geschiedenis

La famiglia Carta! Dat zijn wij, Carta Giuseppe en Sandra en onze kinderen Milo en Romi. De naam Carta hebben we meegekregen via vaders kant, Carta Antonio. Hij is afkomstig uit een klein dorpje in Sardinië, genaamd Siniscola. Hij is daar geboren en was er herder tot zijn 25ste.

Hij kwam naar België om een trouwfeest bij te wonen van een familielid dat al geëmigreerd was. Hij leerde er zijn vrouw kennen die afkomstig is uit hetzelfde dorp in Sardinië en is nooit meer naar Italië teruggekeerd.

Onze liefde voor Italië en dan meer bepaald Sardinië is heel groot. We houden enorm veel van de authentieke Italiaanse keuken, de lekkere aperitieven en degustieven, de zon en de warmte van dit prachtige land, kortom "la dolce vita".

Onze droom was, om naast onze webshop ooit ook iets te starten dat in het teken stond van Italië en het lekkere eten. Daarom dachten we: "Waarom onze passie en liefde voor de lekkere Italiaanse producten niet delen met anderen?" En zo ontstond "À la Carta".

Wij leveren dagelijks Italiaans getinte broodjes, soepen, salades, koude pasta's en desserten aan uw bedrijf, school of vereniging en werken steeds met dagverse producten. Onze topper is de Piadina, dat is een rond plat brood, gevuld met lekkere groenten en Italiaans beleg.

Ook voor feestjes staan wij steeds ter uwer beschikking met een ruim aanbod gaande van broodjes, antipasti schotels tot buffetten. Heeft u een verjaardagsfeestje, een jubileum, een babyborrel of een andere party op het programma staan, wij staan u bij met raad en daad om er een geslaagd feestje van te maken.

Bent u benieuwd naar wat we te bieden hebben? Dan hopen wij graag van u te horen!

Ciao,

La Famiglia Carta



"Wij serveren dagelijks Italiaans getinte broodjes, soepen, salades, koude pasta's en desserten in onze nieuwe lunchzaak en werken steeds met dagverse producten. Ook leveringen aan uw bedrijf, school of vereniging is mogelijk! Onze topper is de Piadina, dat is een rond plat brood, gevuld met lekkere groenten en Italiaans beleg.Ook voor feestjes staan wij steeds ter uwer beschikking met een ruim aanbod gaande van broodjes, antipasti schotels tot buffetten. Heeft u een verjaardagsfeestje, een jubileum, een babyborrel of een andere party op het programma staan, wij staan u bij met raad en daad om er een geslaagd feestje van te maken."
Adres: Industrieweg 37, 3720 Kortessem
Telefoonnummer: 0476737025
Stad: Kortessem
Route: Industrieweg 37
Postcode: 3720



op zoek naar gerelateerd: Broodjeszaak Kortessem, Alacarta Foodbar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur Mangetout Traiteur Mangetout 2 km Super lekker eten .heeft ons communiefeest gedaan en het eten was super lekker. Een a...
Traiteur Cook at Place Traiteur Cook at Place 4 km traiteur, home cooking, party events
Recensies
Ideaal om mee te nemen, dagje uit, en vooral gezonde kost die er zeer lekker zuiders uitziet, overal een vakantie gevoel. la bella italia
Super lekkere broodjes die je echt geprobeerd moet hebben. Heel vriendelijke eigenaars. Ideaal voor zowel een klein als een groot feest. Echte aanrader.
De broodjes zijn perfect gebalanceerd en lekker vers. Ik word een vaste klant!
Lekkerste broodjes uit omstreken!
Super service super lekker geggeten
Het was topEten: 5/5
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar À la Carta Foodbar met het openbaar vervoer


Kortessem Herbroekstraat 390 meter
104
3
38
4
Kortessem Printhagenstraat 410 meter
104
3
38
4
Kortessem Herbroekstraat 460 meter
104
3
38
4
Kortessem Printhagenstraat 470 meter
104
3
38
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid