facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Capitainerie namur

"La Capitainerie propose au public namurois et international un espace de loisir, de culture et de sport convivial et accessible à tous, tout au long de la saison estivale du 15 avril au 15 octobre.Activités proposées ? Bar, petite restauration, location de stand up paddle sans réservation, de canoës-kayaks sans réservation et de bateau électrique sans permis.La Capitainerie organise également des événements tels que EVG, EGJF, soirée privée, team bulding, anniversaire, concert, mariage, lancement de produits, évènement sportif,..."
Adres: Bld de la Meuse, Namen, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +3281307886
Stad: Namen
Route: Bld de la Meuse



op zoek naar gerelateerd: Brasserie La Capitainerie Dinant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heerlijk gegeten, was er erg druk en dat op een maandag.. Altijd een goed teken! En het eten was goed , biefstuk is zeker aan te raden! Het enige minpuntje: het was zo druk dat je af en toe wat lang op je drankjes moest wachten maar verder een uitgebreide menukaart en prijs/kwaliteit prima in verhouding!
Iedereen is maar positief over de goede en gezellig sfeer op het terras. Misschien zou er ook wat meer aandacht aan de jachthaven besteed kunnen worden. Met de motorboot komen we al jaren in de jachthaven, wederom konden we niet aan de kant van Jambes liggen,steigers te klein,werden niet opgevangen door de havenmeester, konden aan de overkant liggen aan de betonnen kade.Wel water en stoom,maar konden er niet geraken te grote afstand naar de waterkraan,we hebben geen waterslang van 50 meter. Te weinig polders om aan te meren. Moesten wel €10 betalen om gebruik te maken van de kade.Wifi code moesten we maar gaan halen aan de overkant,de jonge dame had geen code op haar telefoon. Al met al zeer slecht geregeld. Heel jammer.
Veel te kleine aanlegsteigers, maximale bootlengte 10 meter als men goed en veilig wil afmeren. Ook erg rumoerig.
heel leuk en apart adres. lekker van bediening
Niet leuk bij regenweer
Vakantiesfeer, vakantiesfeer dankzij het terras aan het water. Vakantieactiviteiten dankzij de verhuur van kajaks. Een organisatie dichtbij het absolute nulpunt; je huurt 3 kajaks online, je komt op tijd aan en je bent klaar voor de activiteit. Maar de activiteit is verborgen: het is aan jou om iemand te vinden die goed voor je wil zorgen. Pas op, het is niet naast de kamer waar de apparatuur is opgestapeld! Nee, nee ze staat honderd meter achter de bar en serveert drankjes. Zodra je de persoon hebt gevonden, is het aan jou om de kajak eruit te halen en de riemen en reddingsvesten in de opslagruimte te zoeken. Naïeve suggestie: we gebruiken de informatie van online reserveringen om de apparatuur eruit te halen, klaar te staan ​​en op de klant te wachten. Kortom, een geweldig idee dat een professioneel team verdient om het te ondersteunen.
We huurden een boot zonder vaarbewijs, 70€/uur. Zeer aangenaam, het heeft echt de smaak van vakantie. De scheepvaart beperkt zich tot het gebied tussen de 2 sluizen op de Maas. Online boeken is super eenvoudig!
Prachtig uitzicht, als een beetje vakantielucht , de plaats wordt op de rekening betaald 16 euro voor het aperitiefbord een beetje overdreven gezien de container. Zeer glimlachend personeel
Vriendelijke, ontspannen sfeer met een luie geest, voeten bijna in het water. De baas had even tijd en maakte een praatje met ons, erg leuk.
Maximale geografische locatie. De Maas en de Samber ontmoeten elkaar aan de voet van de citadel. Een enkele blik volstaat om deze magische en tijdloze plek te identificeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid