facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cantine

La Cantine

Info

"La Cantine" is een selfservice restaurant met ongekend goedkope prijzen op de tweede verdieping van Tribune Noord.

Adres: Tiensesteenweg 168, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011 68 12 34
Stad: Sint-Truiden
Route: Tiensesteenweg 168
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:15
Dinsdag: 11:30 - 14:15
Woensdag: 11:30 - 14:15
Donderdag: 11:30 - 14:15
Vrijdag: 11:30 - 14:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den teluur Den teluur 944 meter Heeeel lekker eten voor %eerlijke prijs.
Recensies
Mooie moderne ruime en nette kamers in een speciale omkadering van het voetballende STVV. Zeer goed uitgebreid ontbijt en ruime gratis parking in het weekend. Vandaar de 5 sterren. De voorafgaandelijke organisatie voor ons verblijf van 46 gasten liet echter te wensen over. De verantwoordelijke eventmanager bleek moeilijker bereikbaar te zijn dan de Paus. Mails en telefoons blijven onbeantwoord. Jammer voor dit prachtige zeer betaalbare hotel.
Schone kamers service heelgoed Wel redelijke drukke baanKamers: 4/5
Bij aankomst was de slagboom van de garage open, deze was blijkbaar defect. Bij de receptie kregen wij te horen dat parkeren ook voor hotel gasten geld kost wat ik best schandalig vind. Geen controle bij binnenkomst op de Covid Safe Ticket, ik had nog van te voren gevraagd of zij hierop controleren en het antwoord hierop was jaa.. Wij hadden een comfort kamer maar heb geen oog dicht kunnen doen door de harde ventilatie in het gebouw die in de kamer stond uit en de wind fluit tegenover station aan. En geen koelkast aanwezig anno 2022. Zeker geen aanrader.
Goed voor een *** hotel, als je voetbal fanaat bent dit hotel zit verweven in het stadion van STVV . Uitzicht vanuit kamer op het plein. Activiteiten in de buurt: Voetbal
Zeer slechte ervaring. Op onze eerste avond hadden we gereserveerd voor de fitness, er zou zogenaamd een coach aanwezig zijn die ons kon binnenlaten. Na 40 minuten wachten omdat er geen coach verscheen zijn we naar de receptie gegaan die ons dan maar reservepasjes gaf zodat we onszelf konden binnenlaten. Blijkbaar werkt de coach maar tot 21u maar de fitness is wel open tot 24u. Was dus zeer slechte gecommuniceerd. De volgende ochtend maakten we gebruik van het zwembad en jacuzzi, na dit bezoek bleken zowel mijn bikini als die van mijn partner volledig verkleurd met plekken. Mijn bikini die ik nog maar een 10-tal keer had gedragen en de bikini van mijn partner die gloednieuw was samen ten waarde van €140 onmiddellijk kunnen weggooien!! Heel onze hotelkamer stonk echt enorm naar de chloor, en zelfs ondanks we ons gedoucht hadden roken wijzelf ook nog 2 dagen heel sterk naar de chloor. Het was heel duidelijk dat hier iets niet klopte. We zijn dit onmiddellijk gaan melden aan de receptie, maar de man had duidelijk geen zin om moeite te doen en zei ons dat de spa niet van het hotel was maar van de fitness. Wij hebben dit vervolgens bij de fitness gemeld, daar gaven ze wel duidelijk aan dat de spa van het hotel was. Zij namen dit wel serieus en contacteerden de technische dienst, de receptie zou verder contact met ons opnemen. Dit hebben ze echter nooit gedaan. Toen we de volgende dag terug naar de receptie gingen, zeiden ze dat ze moesten wachten op de verantwoordelijke die ons wel zou contacteren. Na drie dagen later nog steeds niets gehoord te hebben, hebben wij het hotel opnieuw gecontacteerd. Aan de telefoon bleven ze volhouden dat er niets mis was met het water, ondanks alle sterke bewijzen die wij hadden geleverd. Ze hebben zeer weinig respect naar de klant getoond en onze klacht volledig ontkend. Wij zijn hierdoor veel geld verloren. Ten slotte wouden we graag op onze laatste avond een dessert eten in het restaurant van het hotel dat tot 22u open zou moeten zijn, maar om 21u was het keukenpersoneel blijkbaar al verdwenen. Ook geen koelkast op de kamer, verschrikkelijk met het warme weer. Een echte afrader dus!
Leuk hotel met ruime en propere kamers. Je hebt ook recht op 1u toegang tot de welness. Via booking gereserveerd en toen een dubbel bed gekozen en €10 meer betaald hiervoor maar toch 2 aparte matrassen gehad.
Beste, We gingen op 16/06/2021 naar AH Stayen winkelen. We rijden de garage in via Omleiding Brussel-Luik zonder ticket bij de slagboom te verkrijgen. Iedereen rijd toen vrij binnen. Na ongeveer 50 minuut winkelen in AH Stayen rijden we buiten via slagboom 9. Iedereen rijd vrij buiten. We hebben gsm opname gemaakt. VOOR onze auto werd slagboom gesloten. We drukken op de knop voor een probleem op te lossen. TIJD van contact rond 16u20. We krijgen een vrouw aan de lijn. Ze weigert om slagboom open want we hebben geen ticket, welke we hebben NIET ontvangen. Ondertussen rijden de andere auto`s rond ns VRIJ binnen en buiten! We proberen nog eens via de poort langs buiten te rijden , MAAR deze wordt ONMIDDELIIJK gesloten VOOR ONZE AUTO!! ????We rijden terug naar AH balie en ze bellen zelf voor ons naar RECEPTIE HOTEL STAYEN. We krijgen telefoon nummer 011681234 voor contact als we bij slagboom terug zijn. We proberen 2de keer parking te verlaten we stoppen bij slagboom 9 en bellen om 16u30 via gsm naar het nummer 011681234 RECEPTIE HOTEL STAYEN. We spreken met een man en worden eindelijk geholpen en we MOGEN PARKING EINDELIJK VERALTEN!!!! Terwijl alle andere auto´s rond ons rijden gewoon vrij binnen en buiten!!! BEDANKT OM TE PESTEN!!!GA VERDER ZO ZICH AMUSEREN!
Vriendelijk personeel, mooie kamer, Lekker eten! Een beetje een doolhof om je kamer te bereiken op het derde verdiep, 2 verschillende liften nemen.Kamers: 5/5
Wij vinden de stad en omgeving prachtig om te fietsen, wandelen. Vriendelijke ontvangst in het hotel en nette verzorgde kamers.Kamers: 5/5
Propere ruime kamers. Heel goede bedden. Zeer goed verzorgd ontbijt. Is een goed hotel voor 1 nacht op doorreis of zakenmensen maar geen vakantie hotel. Ligging is niet goed vlak aan grote baan en rondpunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid