facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cantina

La Cantina
Adres: Rue du Jardin des Olives 13-15 Olivetenhof 13-15 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 513 42 76
Stad: Brussel
Route: Rue du Jardin des Olives 13-15
Huisnummer: Olivetenhof 13-15
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:00
Maandag: 19:00-23:00
Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 19:00-23:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 19:00-23:00
Donderdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: la cantina scheveningen, la cantina deurne, la cantina scheveningen parkeren, la cantina arnhem, la cantina oosterhout, la cantina deventer, la cantina amsterdam, la cantina drunen
Recensies
Zeer authentiek restaurant met echte Braziliaanse keuken. Zeer lekker, ruime porties en schappelijke prijs. Vriendelijke bediening. Ver weg van keten restaurant. Gewoon top!
Hoge verwachtingen werden niet ingelost. Zeer luidruchtig restaurant, om de haverklap wordt de muziek echt LOIEHARD gezet dan nog met erg vulgaire Braziliaanse funk-liedjes!. Je kan hier absoluut niet rustig eten of gezellig tafelen. De menukaart dan. De Ximxim de galinha was niet vers en niet lekker, saus stonk en was ook veel te slap. Misschien was de bloem/maizena op? Dat kan ik zelf beter maken thuis. De traditionele Feijoada en de Caipirinha waren wel in orde. Decoratie met muurschilderingen en opgezette vogels is ok als je daarvan houdt. Open keuken-concept is ook wel tof. Prijzen zijn redelijk. Al bij al niet de ervaring waarop ik had gehoopt.
Leuke ontdekking, heerlijk eten in een mooie setting :
We hebben heel erg genoten van dit eten! Enkele maanden terug zijn we hier komen eten en het was heel lekker! Aangename sfeer, maar bovenal heel lekker eten. Het smaakte heel vers en prijs kwaliteit was een goede verhouding!
Heerlijk gegeten in een super gezellig kader. De moeite waard om eens Braziliaans te gaan eten. Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Een aanrader!!!
Vriendelijk personeel, origineel en lekker eten, in een gezellige setting en voor een heel schappelijke prijs!
Super lekker gegeten. Prijs/ kwaliteit echt prima.
Zeer gezellig, vriendelijk en lekker braziliaans eten. Elke middag in de week kan men eten aan de kilo. Lekkeer en snel voor wie weinig tijd heeft. Zeker eens te bezoeken!
Vriendelijke bediening. Originele gerechten uit een niet zo bekende keuken. Vrolijk interieur.
Lekker en een persoonlijke sercice
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor La Cantina.

Brussel braziliaans

openingstijden, locatie, vervoer. Rue du Jardin des Olives 13-15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. La Cantina adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met La Cantina. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over La Cantina delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terra Nostra Terra Nostra 486 meter
Bossa Nova Bossa Nova 1 km Heerlijke Braziliaanse keuken aan schappelijke prijzen, vriendelijke bediening.
Pampas Rodizio Pampas Rodizio 3 km Slecht oganisatie, niet iederen klijk eten van baas? Slecht restaurant
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid