facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cabosse d'Or

La Cabosse d'Or
Adres: Rue La Hutte 3/A , Ways 1474, BE
Telefoonnummer: 02 633 15 64
Stad: Ways
Route: Rue La Hutte 3/A
Postcode: 1474



op zoek naar gerelateerd: guesthouse cabosse, cabosse sanderusstraat, cabosse antwerpen
Recensies
Er is geen betere ambachtelijke chocolatier in onze streek. Zeer goede creatieve geest. Prettig en vriendelijk onthaal. Mis de kans niet om daarheen te gaan.
In de familie zijn we al bijna 35 jaar klant. Elk bezoek is een waar genoegen. De producten zijn van onvergelijkbare, onberispelijke kwaliteit. Probeer het, laat je vrienden en vooral je kinderen hun chocolade proeven, zo leren ze de authentieke smaak van artisanale Belgische chocolade kennen.
Er zijn niet alleen uitstekende pralines bij La Cabosse d'Or. Er zijn ook lekkernijen en een sublieme spread.
Een verbluffende keuze aan chocolaatjes, de een beter dan de ander. Een echte artisanale productie gekoppeld aan een mooie creativiteit op bepaalde producten. Ik kan het alleen maar aanraden, het is een verplichte stop op elk Belgisch uitje!
Als je een fijnproever bent, een fijnproever en je houdt van chocolade, dan is dit adres iets voor jou. Deze ambachtswerkplaats grenst aan de winkel en is door een raam te zien.
Een topchocolade, een ongeëvenaarde keuze aan pralines, specialiteiten zoals caraques verkrijgbaar in klassiekers en origine-pralines. Dit huis is de omweg waard vanwege zijn kwaliteit, zijn eenvoud, zijn verlangen om chocolade te sublimeren in zijn authenticiteit. Nog steeds ongeëvenaarde kwaliteit voor een prijs die ver onder het gemiddelde ligt, nieuwe producten waaronder een versie van RUBBY-chocolade die zijn er niet altijd. Dit huis is echt een bezoek waard, het is geselecteerd in de GAULT&MILLAU 2019 gids. Bedankt voor het houden van deze familietraditie
Producten van uitstekende kwaliteit en originele creaties. Zodra je het gezellige winkeltje binnenstapt, komt de geur van chocolade je tegemoet. Pralines, truffels, paaseieren, gekonfijte kastanjes, bedelaars... Indrukwekkende keuze.
Uitstekende chocolade! Sappige pralines! Extra praliné pure chocolade! Adviseren !
uitzonderlijke producten, pralines als geen ander! chocolade/marsepein blok moedigt de zonden van gulzigheid aan.
Zeer vriendelijk personeel en geweldige producten! Ik raad aan! De prijzen zijn niet de goedkoopste, maar het is lokaal vakmanschap!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid