facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bruschetta

La Bruschetta

Info

restaurant specialites italienne

Adres: Rue de Tournai 27 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 34 07 77
Stad: Mouscron
Route: Rue de Tournai 27
Postcode: 7700



op zoek naar gerelateerd: la bruschetta gulpen, la bruschetta gulpen kaart, la bruschetta den haag, la bruschetta denneweg, la bruschetta den haag denneweg, la bruschetta paja, la bruschetta den haag gesloten, la bruschetta menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Méditérranéen Le Méditérranéen 2 km Het restaurant onder de pizzeria’s
Recensies
Goede service en super lekker eten. Originele italiaanse keuken. Ern omweg waard.
Het was zeer lekker. Zowel de pizza Hawai als de pasta met scampi en courgette waren één van de besten die wij reeds gegeten hebben. Voor herhaling vatbaar en zeker weten een aanrader in Moeskroen!
Een super Entrecote met gorgonzola saus
Weer eens lekker gegeten deze avond ..supper !! eerst gezellig iets op een terrasje gaan drinken aangename mensen rondom u .reserveren in La bruschetta lekker eten prijs kwaliteit zeer goed ' meer moet da echt nie zijn .ik hou ook wel van Italiaanse keuken ,en dat vind ik daar zeker terug . een adresje Da ik niet vergeet !!
Geen reservatie geen plaats
Heerlijk gegeten
Een puur smaakmoment Bovenin een keuken
Een primeur voor ons en zeker niet de laatste. Zeer grote selectie pizza's, pasta's en schnitzels. Kleine en vriendelijke plek. Even een korte opmerking over het gebrek aan weergave van suggesties binnenin.
Supervriendelijke ontvangst en bediening.. perfecte en stevige keuken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid