facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bru'sserie by Wout Bru

La Bru'sserie by Wout Bru

Info

Le nouveau concept de restauration dynamique du Sanglier des Ardennes : Tapas & Sharing food.

Het nieuw dynamisch restaurant concept van Le Sanglier des Ardennes : Tapas & Sharing food.

Geschiedenis

Le nouveau concept de restauration dynamique du Sanglier des Ardennes : Tapas & Sharing food.

Het nieuw dynamisch restaurant concept van Le Sanglier des Ardennes : Tapas & Sharing food.



"ceci n’est pas une brasserieDestination l’Asie, l’Espagne, la Provence, l’Amérique du Sud… La Bru’sserie vous invite à un tour du monde culinaire à coups de petits plats à partager. Immergés dans l’atmosphère chic et dynamique du lieu, optez pour le menu 4 ou 6 services, et regardez le chef concocter devant vous la langoustine citron vert ou le carpaccio de bœuf chèvre frais."
Adres: Rue Comte d'Ursel 14, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: 086/213262
Stad: Durbuy
Route: Rue Comte d'Ursel 14
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: la bru'sserie durbuy, wout bru restaurant durbuy, wout bru restaurant, la brusserie, brasserie wout bru durbuy, le sanglier des ardennes durbuy restaurant, la bru'sserie menu, menu sanglier des ardennes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le 7 by Juliette Le 7 by Juliette 231 meter Wij hebben zojuist 100euro weggegooid... echt een teleurstelling. Buiten ziet het er ...
Recensies
Tijdens een weekendje Durbuy reserveerden we bij La Bru'sserie voor een diner. Mooi gebouw, gezellig aangekleed en vriendelijk personeel bij ontvangst. A la carte gegeten na een keuze gemaakt te hebben uit de kaart. We kozen voor 10 tapas en dronken tevens cocktails. De Sanglier gin is lekker verfrissend en zeker het bestellen waard. Wachttijden tussen de porties waren aangenaam. Bij het opdienen van elk gerecht kregen we vriendelijke uitleg over elk gerecht en tussen de maaltijden verving de ober steeds bestek en borden. De meeste gerechten waren over het algemeen lekker, zeker diegenen met een eigen toets. Aanraders zijn de ovengerechten met aubergine, dim sum en de Wagyu op steen. De gerechten zoals het stoofvlees en koninginnenhapje vielen ons wat tegen. Deze pasten voor ons qua smaak niet bij de klassiekers en mogen puur gehouden worden zonder truffel, etc. Deze vielen ook aan de dure kant voor 'traditionele'gerechten te zijn. Aangename ervaring voor wie in de buurt is en de keuken eens wil proberen.
We hebben fantastisch lekker gegeten! Onze keuze viel op menu découverte. Jammer genoeg volgde het ene gerecht na het andere in een speedtempo omdat de keuken sloot. Wij zijn echte fijnproevers en nemen onze tijd om te genieten. De bediening door wel 6 verschillende personen kwam gehaast over en de communicatie verliep zeer chaotisch. Ons dessert kregen we naast het restaurant in de bar. Initieel vroegen we om een ander dessert waar akkoord voor gegeven werd. Uiteindelijk kregen we het oorspronkelijke dessert. Er werd ons water aangerekend dat we aan de start van onze maaltijd vroegen maar nooit kregen. Zonder probleem werd dit rechtgezet, toch hadden ze ons moeten melden dat de keuken sloot om 18u zodat we de kans hadden om een kleiner menu te kiezen en er echt van te kunnen genieten. Wat nog kan is de mogelijkheid om 14u30 te reserveren niet toe te staan. Nu was het echt proppen, ontzettend jammer van de overheerlijke gerechten die daardoor naar het einde toe minder smaakten.
Lekkere 6-gangen gehad. Eten kwam zeer vlot na elkaar! Zeer goed qua smaak en presentatie. Sommige 2p tafeltjes wel relatief dicht tegen elkaar doch stoorde ons niet.Eten: 5/5
Voortreffelijk eten met heel vriendelijk personeel. We vroegen 1 menu zonder vis en dit hebben ze zonder probleem aangepast. Het hoofdgerecht was een voltreffer, alsook alle andere gerechten. We komen zeker terug!
Heel lekker gegeten, smaken waren heel fijn, mooie combinatiesEten: 5/5
Mijn vriendin en ik hebben de menu Bru gegeten 3 gangen. 1 woord: top. Voor €65 heb je zeer lekker gegeten in een restaurant ook al noemen ze hun brasserie waar een sterrenchef aan de leiding staat.
ik heb nog nooit een negatieve review geplaatst... maar bij deze wil ik dat toch even doen omdat het niet zo een topervaring was. Het eten was top! maar... De bediening trok op niets. We waren met een tafel van 16 personen, hebben dan verplicht de menu genomen, die wel heel lekker was. Naar mijn weten stonden er enkel studenten te werken die hun job niet goed doen of die misschien niet goed genoeg opgeleerd zijn. Op den duur stond onze tafel vol met lege glazen en was er zelfs geen plaats om nog iets bij te zetten leeg glas champagne van de aperitief stond nog op tafel bij het hoofdgerecht! Ons nieuw bestek dat gebracht werd bij een nieuw gerecht werd ook maar willekeurig ergens gelegd en kregen ook geen servieten. wijn werd niet bijgevuld, drinken dat besteld was werd niet gebracht. Ook niet zo vriendelijk, er is eigenlijk niets communicatie geweest tussen klant en de mensen die er werkte. Zeker omdat we er met een vrij grote tafel zaten en het ook zeker 100€+ per persoon was hadden we toch iets meer verwacht. Hopelijk lezen jullie de review en kan er toch iets gedaan worden aan de bediening want het eten was nogmaals heel lekker.
Fantastisch lekkere gerechten. We zijn gestart met apéro op het terras en konden nadien onze tafel in het restaurant zelf kiezen. We namen elk 4 tapasgerechten en zijn nadien nogmaals overgegaan tot een bestelling van 3 gerechten per persoon. Daar we met 4 waren konden we van alle tapasgerechten proeven. Allen overheerlijk!!!! Een schitterende culinaire ervaring! Niettegenstaande de negatieve reviews over de service en bediening hebben wij een excellente bediening ervaren. Vlot, vriendelijk, tweetalig. Er werd gevraagd wanneer de gerechten mochten worden opgediend en onze wensen werden strikt opgevolgd. Onze zoon van 12 kreeg zelfs een bord met superlekkere alumettes en daar die vlotjes naar binnen werden gewerkt werd een 2e bord aangeboden. Wij hebben maar 1 suggestie als je Durbuy passeert: 'ga zeker langs bij La Brusserie' ...want ook wij komen absoluut terug!!!! Dikke proficiat voor Gaëlle en het topteam!!!!! Vegetarische menuopties: Uitgebreide keuze aan alternatieve gerechten voor vis en vlees. Kindvriendelijkheid: Onze zoon van 12 vroeg frietjes en kreeg superlekkere alumettes. Daar die vlotjes naar binnen gingen werd een 2e bordje gebracht. Parkeren: Ruime betaalparking vóór het restaurant. Speciale dieetwensen: Er is voldoende keuze van vis en vleesvrije gerechten.
Aanrader! Leuk concept waarbij je naar harte lust kleine, elk op zijn beurt, gastronomische en verfijnde gerechtjes kunt kiezen uit de menu kaart. Je hebt keuze uit een twintigtal gerechten en 5 dessert. Zelf voor 5 stuks gegaan in totaal wat prima was. Zowel het eten als de bediening waren top. Ook heel veel verrassende smaken en combinaties. Hier komen we zeker nog terug!
Zeer goede ontvangst en zeer leuke maitre maar kon geen Vlaams maar voor mij niet storend had een Italiaanse flair en zeer attent, Ik mag hem tot de betere rekenen maar eten was top.Zeer verzorgd en goede wachttijden. Was recensie niet aan gekondigd. Voor Dhr. Wout Bru een geslaagd meal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid