facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Brigade

La Brigade
Adres:
Telefoonnummer: +32484827994
Stad: Ieper



op zoek naar gerelateerd: Ledenlijst Witte Brigade Antwerpen, De Witte Brigade, Lijst erkende weerstanders, Witte Brigade betekenis, Namenlijst verzetsstrijders België, Zwarte Brigade, Leidt de witte brigade cody, Belgische verzetsvrouwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur Le Plat Traiteur Le Plat 4 km Mmm héérlijke lasagne met kip en spinazie en meer dan genoeg! Tot de volgende
Recensies
Heel interessant museum, chronologisch opgebouwd. Als je alles leest en bekijkt ben je meer dan 3u bezig. Ik miste in het begin wat meer info over de aanleiding van de oorlog en op het einde de link met het heden. 19/01/21 net terug open, nog niet alles is af.
Bedrogen met foute tickets hadden combi-tickets gevraagd en zogezegd gekregen, maar in het andere museum moesten we bijbetalen. De audiotoestellen waren naar zeggen niet beschikbaar, maar bezoekers na ons liepen rond met zo'n toestel. En de schermen met info werkten niet.
Heel erg de moeite. Voorzie genoeg tijd want er is heel veel te zien en te beluisteren!!
Iedereen zou dit moeten bezoeken. Dit zou verplichte leerstof moeten zijn voor onze jongeren zo dat deze gruwel niet vergeten zou worden.
Zeer mooi en zeer net ! Een echte aanrader om te bezoeken.
Een spijtig voorbeeld tot wat nationalisme en oorlog kunnen leiden, de totale vernietiging van stad en regio. Maar ook een voorbeeld van de menselijke veerkracht om een volledige stad op 10 jaar tijd weer op te bouwen. Een must see voor iedereen!
Nooit meer oorlog. Daar doen de vele teksten, acteurs en feiten me aan herinneren in dit museum over WO I. De mensheid had dit beloofd. Op het einde doet een tijdlijn met de verschillende oorlogen nadien echter ons erop wijzen dat deze belofte nooit zal nagekomen worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid