facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Brasserie Des Thermes

La Brasserie Des Thermes

Geschiedenis

En plein centre de spa, face aux anciens Thermes (bain) et tout contre le Radisson, le visiteur peut admirer l'une des plus belle façade de spa, celle de la Brasserie des Thermes et son restaurant LA LUNA !

C'est le sanctuaire du "bien manger ". Ouvert en mai 2008, Martine, Dino et Tony vous accueillent en vous proposant deux façons de vous restaurer...

"En brasserie" avec ses plats particuliers franco belges et ses savoureuses salades ainsi que les pierrades
Au restaurant "la Luna" avec ses spécialités à la truffe noire importer en direct par le patron, ses suggestions saisonnière ses poissons et fruits de mer.
Un programme plus élaboré, plus étoffé et raffiné en cuisine italienne!
Quand à la carte des vins très soignée, elle aussi fait part belle au crus Français et Italien à des prix plus qu'amicaux.
Belle et grande terrasse ensoleillée en façade !

Adres: Place royale 25/27, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: 087774525
eb.semrehtsedeiressarb@ofni
Stad: Spa
Route: Place royale 25/27
Postcode: 4900



op zoek naar gerelateerd: brasserie panoramique 325, brasserie spa, eten in spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
American Smokehouse Spa American Smokehouse Spa 76 meter Prima burger en diverse goede bieren in Amerikaanse sferen!
Domino Steak House Domino Steak House 177 meter In de regen wachten tot ze een plaats vrij hebben. Na tien minuten mogen we naar binn...
Recensies
Op zoek naar een lekker en gezellige plek om te eten. Omdat wij niet echt Frans spreken is binnen stappen bij een restaurant wat moeilijk maar hier niet. Toen de medewerker door had dat wij geen Frans spraken werden we keurig in het Engels aangesproken. Het restaurant is keurig netjes en schoon en gezellig. De bediening is echt ontzettend aardig en het eten is niet alleen erg lekker maar word ook keurig opgediend. Zeker een aanrader voor een gezellige hap. Bedankt Brasserie des Thermes
Lekker gegeten, goede pasta en heerlijke mosselen. Prima bediening!Eten: 5/5
Lekker geluncht! We waren hier op zondag en veel horeca was dicht. Toevallig hier terecht gekomen en geen spijt van gehad. De soep, de tosti en het dessert was allemaal even lekker. Ik had zelf de tosti. Rijk geserveerd met een flinke salade had ik absoluut geen klagen. Alles kwam precies op hetzelfde moment aan. Personeel was vriendelijk en zeker voor deze omgeving was het niet te duur. Aanrader om te lunchen als je in de buurt bent!
Ik heb als dessert tiramisu gekocht. Deze tiramisu was bedorven. Mijn familie had ook tiramisu maar die was niet bedorven en smaakte zeer anders. Personeel gaf geen excuses en heeft slechts de bedorven tiramisu van de rekening gehaald. Toiletten waren smerig en in slechte staat.
Lekkere pizza die we op een mooi terras onder de bomen hebben opgegeten. Het eten was er vrij snel, al na 10 minuten. De bediening was niet bijzonder vriendelijk, maar zeker niet slecht. De prijzen waren redelijk voor wat je krijgt. Al bij al een goede plek om iets te eten in het centrum van Spa.
Duur voor hetgene je krijgt. Plat du jour was in orde,vol au vent met friet voor een schappelijke prijs. De spaghetti daarentegen was meer een kinderportie!! Voor 14euro mag je toch meer verwachten dan dergelijke portie. Bij het betalen nemen ze het geld EN bonnetje mee naar binnen,om dan vervolgens achteraf te weinig terug te geven. Naam en adres opgeven ivm Corona was allemaal niet nodig en werd ook niet achter gevraagd.
Lekker onder de bomen op het terras biertje gedronken. Aardige en vlotte bediening.
Heerlijk gegeten! Personeel is vriendelijk, best snel geholpen ondanks dat ze met z'n 2en liepen.
We kregen ten eerste twee desperado die 2 maand over de datum waren. Voor de rest moeten we ze zelf roepen om iets te kunnen bestellen. Waardeloos!
Leuk terrasje, met water voor de hond. Prima koffie!Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid