facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Brasserie de l'Impératif

La Brasserie de l'Impératif

Info

Le restaurant est ouvert :
Lundi-mercredi-jeudi-vendredi-(midi et soir)samedisoir et dimanche midi .

Adres: Rue Grande 208 , Maisières 7020, BE
Telefoonnummer: 065 35 52 55
Stad: Maisières
Route: Rue Grande 208
Postcode: 7020



op zoek naar gerelateerd: chateau d'arondeau prix, l'impératif restaurant étoilé, l'impératif tripadvisor, l'impératif maisières carte, l'impératif restaurant, l'impératif conjugaison
Recensies
Superervaring. Nog nooit meegemaakt dat de chef constant komt overleggen wat er voor de kinderen vervolgens moet gebeuren. Heel lekker gegeten. Je herkent ook in elk gerecht nog wat je eet... We raden L'impératif aan iedereen aan!
Restaurant met een gastvrije en warme eigenaar en personeel. Zijn verfijnde keuken tussen land en zee en een presentatie die zijn ster waardig is. Met zijn opmerkelijke en verschillende wijnen in overeenstemming met elk gerecht, wat wil je nog meer. Fantastisch, bedankt Benoit.
We hebben een onvergetelijke tijd gehad in dit gezellige en warme restaurant! De smakelijke en poëtisch mooie gerechten vergezeld van wijnen in harmonie met de gerechten deden ons reizen tussen "de zee en het land" en lieten ons uiteindelijk de smaak van het verloren paradijs in de mond vinden. Mijn avontuurlijke metgezel die avond, chef van het hotel - restaurant Angelo de Pilsen, Petr Cuřín, verwoordde zich als volgt: "De keuken van Benoît Neusy verdient een tweede ster! » Bedankt Benoît en tot ziens!
Fantastisch restaurant met een zeer hoge keuken. Wat valt er nog meer te zeggen! Laat je smaakpapillen sprankelen en eet met je ogen!
Kwaliteitsproducten, lekker eten. Maar het is een beetje duur in vergelijking met de hoeveelheid. Maar om nog een keer te doen!
Inventieve keuken, uitstekende wijnkaart, warm welkom. Dankjewel Benoit!!!
kwaliteitsproducten, koken die deze producten benadrukt, onberispelijke service, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, om opnieuw te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid