facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bourse aux Livres

La Bourse aux Livres
"Librairie de livres d'occasion à Tournai"
Adres: Boulevard Lalaing 30 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 84 67 00
Stad: Tournai
Route: Boulevard Lalaing 30
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Bourse aux livres Hainaut, La bourse aux livres Tournai horaires, Bourse aux livres Bruxelles, Bourse aux livres Liège, Bourse aux livres en ligne, La Bourse aux Livres livraison Belgique, Bourse aux livres Namur, La bourse aux livres trustpilot
Recensies
Tweedehandsboekhandel niet erg georganiseerd zoals planken, maar met beslist lage prijzen als je wat tijd hebt om de verschillende sectoren te doorzoeken. Ik vond een aantal zeer mooie geïllustreerde en in zeer goede staat tegen zeer betaalbare prijzen. Een bezoek waard.
Zeer mooie plek waar we veel boeken kunnen vinden! Goede ontvangst en personeel probeert haar klanten tevreden te stellen. Veel boeken en strips, zelfs opgegeten. Eigen parkeerplaats een beetje klein in vergelijking met de opkomst van de plaats, maar mogelijkheid om verderop in de straat te parkeren. VOORZICHTIG bij het oprijden van de parking in de richting van de weg uitrijden richting de boulevard want komende van de boulevard is het gevaarlijk om de weg over te steken om de parking op te gaan.
Een leuke plek die de omweg waard is! Ga op zoek naar de zeldzame parel of stuit bij toeval op een goudklompje, dat is wat je te wachten staat op de boekenmarkt. De keuze is vrij groot voor een tweedehands/koopjeszaak, en de prijzen zijn meer dan correct! Ik wacht maar op één ding, dat er een bij mij in de buurt is!
Thuis niet bijzonder prettig. De prijs die wordt gegeven voor boeken in uitstekende staat en recent is minimaal, deze worden doorverkocht tot 4x duurder. Ik heb geprobeerd ....
Perfect voor liefhebbers van stripboeken en manga, ik heb manga-volumes kunnen vinden tegen zeer interessante prijzen! Ik raad aan !
absolute dief, ga je gang; ze hebben me nooit een boek terugbetaald van ongeveer twintig euro dat zogenaamd thuis verloren was gegaan. Na 3 maanden klagen hebben ze het boek bewaard en nooit geantwoord. Beschaamd, vlucht absoluut omdat ze oneerlijk zijn!!!
Overtocht tijdens een korte trip naar Doornik, en aangenaam verrast. Een ruime keuze aan boeken en manga, aantrekkelijke prijzen en een eersteklas onthaal. Ik raad aan.
Het personeel is erg gastvrij, vooral de dame, ze weet veel van alles in de winkel.
De jaren gaan voorbij en niets nieuws onder de zon.. de eerste keer dat ik dit meemaakte was in de buurt van de Henry 8-toren? Ik had drie dozen met verschillende boeken meegenomen, van goede kwaliteit en in zeer goede staat.. mijn moeder was een boekenfanaat, ze had een boekhandel in Brussel en ik had er heel veel.. Ik had, royaal, 300 Belgische frank.. 100 Belgische fr is gelijk aan €2,50 Dus € 2,50 voor een bananenkist met boeken. 300 Belgische frank, het equivalent van de prijs van een enkel nieuw boek tegen gemiddelde prijs. Ik vertelde de inkoopmanager die mij vertelde dat ik de dozen terug mocht nemen als ik niet akkoord ging . En aangezien het me niet kon schelen, ben ik weggegaan, maar heb nooit meer een paar dingen aan ze verkocht, ik geef er de voorkeur aan om te geven.. Omdat een geschenk geen echte waarde heeft, behalve de Donatie en uiteindelijk het delen.. Dan was er nog het hele grote bouwwerk, Drève de Maire .. toen moesten ze hun claims naar beneden bijstellen en zitten ze nu in deze minder pretentieuze versie .. maar de geest blijft hetzelfde, zo lijkt het. Zodra u voor de gekozen boeken heeft betaald, vertegenwoordigt u geen belang meer. Volgende, volgende... Alleen voor hen telt het geld, zo lijkt het?? Dus feit of fictie?? Compleet of gedeeltelijk?? Kortom, ze zijn menselijk in de minst nobele zin van het woord, zo lijkt het ‍, toch??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid