facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Boulinière

La Boulinière

Info

boutique déco et mode

Geschiedenis

On y retrouve la petite déco comme avant avec ses objets insolites, également des accessoires de mode hauts en couleur... Bijoux, foulards, ècharpes, sacs, trousses, bagages... et des vêtements.

La Boulinière à Arimont (resto-décor-dodo)
Située dans le petit village campagnard d'Arimont, la Boulinière est une ancienne ferme, restaurée.Un petit endroit transformé en maison d'hôtes, restaurant et boutique de décoration et accessoires de mode.
La maison est hors du commun, elle respire le calme et la sérénité. Dans un décor champêtre, aux couleurs chaudes et à l'ambiance feutrée, Sabine et Bouli vous accueilleront avec plaisir.






Adres: Chemin du Château 9, 4960 Malmedy
Telefoonnummer: 080771539
Stad: Malmédy
Route: Chemin du Château 9
Postcode: 4960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MS Partners MS Partners 2 km L'architecture d'intérieur... L'idée est de mener l'architecture à son terme dans le ...
La Clé des Champs La Clé des Champs 3 km Vertaald door Google Ik vind het geweldig! Heel leuk huis om je huis mee in te richte...
Decorama Decorama 4 km Zeer mooie winkel veel keus en vriendelijk personeel wie daar zijn keuze niet vindt ...
Recensies
Bijzonder onvriendelijke gerante, die zich in het geheel niet flexibel en zelfs neerbuigend opstelt naar vegetariërs. We werden verweten dat we de kaart maar op voorhand hadden moeten bekijken, terwijl de website wel degelijk de mogelijkheid tot vegetarische variaties vermeldt. Dit werd weggewuifd door een vaag verhaal over de chef-kok die overstrest zou zijn en er daardoor geen aanpassingen op maat meer kon bijnemen. Toen we besloten het restaurant te verlaten bij gebrek aan enige vorm van tegemoetkoming of consensus werden we de uitgang geweigerd omdat "de tafel speciaal voor ons werd geblokkeerd, en we nu dus ook maar moesten maken dat we iets consumeerden". Het principe "klant is koning" is hier duidelijk ongekend. Bijzonder onprettige ervaring en een absolute afrader. We zijn uiteindelijk naar de Brasserie van Hotel Val d'Arimont getrokken. Flexibeler, vriendelijker, goedkoper en zeer lekker Vegetarische menuopties: Geen, ondanks de vermelding op de site. Totaal gebrek aan flexibiliteit en zelfs neerbuigendheid richting vegetariërs. Het feit dat er foie gras op de kaart staat en men hier ook nog trots op is illustreert mijn inziens heel duidelijk hoe men er naar dierenwelzijn kijkt. Parkeren: Geen parkeerplaats voorzien. Hebben auto half in de gracht geparkeerd op de weg zoals vele anderen.
Aangekomen op het check in uur volgens booking. Na 15min wachten aan de receptie zelf op zoek gegaan naar de gastvrouw. Was deze ons blijkbaar vergeten en kregen we de volle lading wil je een kamer of niet wij hadden een non refundable helaas Ze bleef schreeuwen naar ons ik ben geen machine. Machteloos hebben we 40 min gewacht waar na we te horen kregen dat we een appartement kregen maar geen kamer die we hadden geboekt! Eens op het appartement viel ons meteen op dat dit een afgetands gebouw is: stofwebben overal, koude kraan lavabo werkte niet, afvoer water lavabo werkte niet. Dan het bubbelbad het plaatjes op de afvoer was afgebroken daarna het water laten lopen en de bubbels opgezt onmiddelijk kwamen er vieze dingen ronddrijven vermoedelijk kwamen deze uit de jet streams en filter, was echt zeer vies! Bedden waren ook niet goed amper geslapen slechte hoofdkussens en een vieze vuile sofa voor te rusten. Morgens naar het onbijt dit was ok maar ook hier viel het me wat tegen, na het onbijt zag ik de gastvrouw wegrijden, uitchecken maar dan bij de man die veel vriendelijker was! Parkeren ook een probleem omdat parking gedurende het weekend vol staat met restaurant bezoekers, dit is onaanvaardbaar! parking dient voor je gasten niet voor mensen die niet komen overnachten! Wifi?? geen wifi code gekregen of gezien. 3talig?? amper een noot engels! laat staan nederlands! Voor 90euro per nacht kan je vele betere plekjes vinden met service en nachtrust! enige pluspunt het uitzicht door je kamer! Het geblaf van hun hond is ook niet erg aangenaam! Nooit meer naar hier en hopelijk krijgen we van booking toch een deel geld terug voor aan appartement die we niet geboekt hadden!
Heerlijk restaurant met lekker eten, goeie bediening en mooi uitzicht.
Bij aankomst vroegen we of we iets konden drinken op terras met het mooie weer, het was niet mogelijk zei de uitbaatster, er waren vrienden aanwezig. Klant is koning? Bij ons eerste contact via mail gevraagd of we de dag van aankomst ’s avonds konden blijven eten, geen reactie gekregen. Bij aankomst zei de uitbaatster simpel dat het volzet was. Weer een domper, ze heeft dan wel twee alternatieven voorgesteld. Eén koude waterkraan van de lavabo werkte niet, de andere lavabo had last van een verstopping. Bij het ontbijt waren we rond 8 hr 35 naar beneden gegaan maar de uitbaatster zei dat ze nog niet klaar was of nog een vijftal minuten konden wachten, we zegden ok en gingen nog even een luchtje scheppen. We waren nog maar net buiten of ze roept ons onmiddellijk al na dat we aan tafel mogen, ja jongens... De pluspunten: mooie en goede locatie, lekker ontbijt, goed bed.
Prima kamer met heerlijk bed. Fantastisch uitzicht. Kleinschalige accommodatie met een perfect verzorgd ontbijt. Zeer gastvrij onthaal en gastheer en -vrouw spreken hun talen. De afstand tot Malmedy 3km is perfect te lopen op verkeersluwe paden.
Leuk hotel met een prachtige tuin en sympathieke eigenaars. Royaal en uitgebreid ontbijt. Volgen goed de Covid-19 richtlijnen.
Super lekker verfijnd restaurant. Wij aten als voorgerecht St Jakops en hoofdgerecht kabeljauw. Heerlijk. Best vooraf reserveren.
Enkel gaan eten, niet overnacht in B&B. Eten was uitstekend!!! Héél vriendelijke en vlotte bediening. Overwegen om er eens een paar nachtjes te verblijven.
Zeer gezellige b&b met charmante kamers, lekker ontbijt en heel vriendelijke gastvrouw!
Goede ligging, heel lekker restaurant. Jammer dat we niet op het terras konden vertoeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid