facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bouffée

Adres: Kerkstraat 26, 8340 Damme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050 68 05 88
Stad: Damme
Route: Kerkstraat 26
Postcode: 8340



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Damse Vaart, De Waterkant Damme, Uilenspiegel Damme, Damme pannenkoekenhuis, Lunch Damme, De Bistro Damme, Mosselen Damme, Restaurant Damme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Entre-porte Entre-porte 6 km #entreporte Excellent maatwerk in hout Poorten, ramen en deuren, houten constructies ...
Recensies
Fantastisch lekkere gerechten en top vleeskwaliteit
Op 25 september hier gegeten, mijn man en ik. Hartelijke en vriendelijke ontvangst. Kleine kaart, maar dat is voor ons een goed teken! Mijn man nam de Rib Eye en vond dat hij al lang niet meer zulk lekker vlees had gegeten! Hij kreeg het wel niet op... Ik was heel tevreden met de slibtongetjes! Een aanrader als je van kwaliteit houdt! En correcte prijs!
50m van de markt, op een uitgeregende zondag: leuk, lekker, flexible en gezellig. Jaja, zo zijn er veel. Maar authentieke varkenscôteàl'os, met een echte chef in 't verweer 'don't You dare to call it a cotelette' in combinatie met a Patronne die geïmpregneerd is door hospitality. Ge weet waar ge ons volgende keer vindt in Damme
Een verrassende vondst in Damme. De kaart is beperkt - niet a la carte. Er is een basismenu die je kan uitgebreider maken van 3 tot 5 of meer gangen. Het eten is verfijnd en zeer lekker. Het is er tafelen op hoog niveau. De service is heel erg vriendelijk en professioneel. Kortom een echte aanrader! Waar voor je geld.
Prachtige gastronomische avond. We hebben een verfijnd driegangenmenu gegeten waar de chef het niveau consistent hoog wist te houden. Dineren deden we in de gezellige binnentuin. De spreekwoordelijke kers op de taart was de innemende vriendelijke bediening. Twee kleine puntjes van kritiek: 1 de rode wijn mocht iets frisser en 2 de lasagneblaadjes pasten niet bij het hoofdgerecht. In ieder geval een absolute aanrader.
Superlekker, lunch is een echte aanrader. Heel vriendelijk, beetje grappig. Ideale mix. ondertussen een 2e keer langs geweest en nog steeds even enthousiast. héél lekker, ik kan niet anders zeggen dan "het uitproberen waard". Tof concept, fijne mensen, onvoorstelbaar lekker eten
Ons bezoek aan restaurant La Bouffée in Damme was er een met verrassingen. Wij kozen voor het menu volgens humeur van de chef 38 €. Na de hapjes kwam het voorgerecht: carpaccio van cœur de bœuf-tomaten met pladijsfilets in een tempurajasje. Als hoofdgerecht kipsaté’s met risotto. Beide gerechten waren gewoon goed, niet top maar weinig op aan te merken. Als nagerecht werd een goede crème brûlée opgediend. Oké, dit was een verrassingsmenu maar de echte verrassing kwam tijdens gedurende de maaltijd. Aan enkele tafels naast ons aten ze de  eigenlijk de lunch van de dag voor- en hoofdgerecht voor 24 €, maar kregen exact hetzelfde. Dus ons nagerecht kostte ons 14 € per persoon! dit nagerecht kost 8 € à la carte. Jammer. Maar het humeur van hun klanten gaat er in zo’n geval serieus op achteruit. Extra pluim voor de uitstekende bediening door de jonge kelner op deze drukke donderdagmiddag. Hij deed zijn job met de glimlach en met kennis van zaken. Tip: behoud je goed humeur, kies de lunch en eet eventueel een nagerecht à la carte.
Heel lekker, zowel vlees als vis. Probeer zeker de filet pure, die smelt op je tong. Ook toffe kok en zn vrouwtje. Zeker nog 'ns een bezoekje waard!
In Damme, niet groot maar fantastisch lekker. Ze hebben zowel een terras vooraan, als een zeer klein, super gezellig terrasje achteraan. Het eten, spijtig dat we daar heel kort kunnen over zijn maar dat is simpelweg: fantastisch. Verrassende smaken die niet over the top vergezocht zijn. Prijs/kwaliteit een grote aanrader!
Verfijnder dan een doorsnee restaurant. Menu van de chef was heerlijk, met verassende ingrediënten en combinaties. Echt supervlotte en vriendelijke bediening! Flexibel met samenstelling van gerechten als je iets liever niet eet. Zeker een aanrader als je zin hebt in een culinair avontuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid