facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Boucherie Evere

La Boucherie Evere
"La Boucherie d'Evere est une entreprise à caractère familiale, spécialisée dans la découpe, la vente et la livraison de viandes, volailles, charcuteries et gibiers HALAL pour les particuliers et pour les professionnels de l’Horeca. Nous livrons chez vous a la maison, les restaurants, et les salle de événement . Notre boucherie vous propose une viande de haute qualité au meilleur prix.- Wagyu .- Black Angus .- Blue blanc Belge femelle - Agneau Texel.- Le veau C.poulan ."
Adres: avenue Henri conscience 167, Evere
Telefoonnummer: +32486060074
Stad: Evere
Route: avenue Henri conscience 167



op zoek naar gerelateerd: Boucherie Schaerbeek, The butcher boucherie berchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Halal Centrum Halal Centrum 6 km Ótima opção para compras aos domingos.
Recensies
Het is moeilijk om een dergelijke slagerij met passie op het vlak te vinden. Verse vlees wat precies waar wij opzoek zijn. Boucherie d'Evere en medewerkers van de slagerij zijn vriendelijk dan ook! Echt een topper!
Zeer goede slagerij je hebt er heel goedkope heerlijke opties maar ook heel dure delicate opties, hun rund uit Australië is zeker een aanrader. Groot assortiment.
Super lekker vlees
Kwaliteit en lekker vlees! Aantrekkelijke prijzen. De baas is super aardig en vooral heel eerlijk, hij aarzelt niet om een ​​snelle oplossing te vinden in geval van een probleem, van mijn kant heeft hij me de hele aankoop van spiesjes terugbetaald die slecht waren geëtiketteerd en die ik als cadeau heb gekregen van verse munt aarzel niet om in deze slagerij te kopen met je ogen dicht!
Uitstekend! Een traktatie voor de smaakpapillen, we voelen dat alles met passie wordt bereid! Felicitaties aan het team voor hun energie en vriendelijkheid!
Ik heb bij Takeaway een bestelling geplaatst voor een gebraden kip met aardappelen, wat kan ik zeggen? Extreem mals en goed vlees, de smaak van de marinade was voortreffelijk! Ik kreeg met extra bijgerechten bulgur, aardappelwortelen erwten in saus het was super goed. Bedankt voor het kleine gebaar dat alles verandert! Ik raad het aan en ik zou niet aarzelen om daar een keer te komen ?? een kleine speciale vermelding voor de vrouw met wie ik aan de telefoon sprak voordat ik bestelde, schattig, attent voor haar klanten en super aardig. Nogmaals bedankt!
Zeer goede slager. Kwaliteitsvlees en heerlijke bereidingen: angus burger, kefta, kip merguez en curry etc. Onberispelijke service. Speciale vermelding voor het zeer vriendelijke en super behulpzame vrouwelijke team.
Al hun vleesproducten zijn behoorlijk lekker. Het personeel is ongelooflijk zorgzaam en beleefd, met speciale dank aan mevrouw Zeynep voor het geduldig uitleggen en presenteren van alle producten één voor één. Ik raad je sterk aan!
Ik ben hier meerdere keren geweest. Het vlees is altijd lekker en van goede kwaliteit. De baas en medewerkers zijn erg aardig en bieden geweldige service.
Altijd goed ontvangen...met een glimlach...altijd vers vlees...Ik raad iedereen aan om langs te gaan bij deze slager... Bedankt aan de 3 meiden die vandaag aanwezig waren voor hun vriendelijkheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid