facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bottega

La Bottega

Info

Restaurant italien & Trattoria au coeur d'Eupen depuis 2001

Geschiedenis

Bienvenue à La Bottega Eupen, un restaurant animé par la passion qui vous propose de délicieuses créations à base de produits frais. Venez découvrir nos plats originaux, fruits d’un savoureux mariage entre la cuisine italienne traditionnelle et moderne.

Adres: Gospertstraße 29 , Eupen 4700, BE
Telefoonnummer: 087 65 20 78
Stad: Eupen
Route: Gospertstraße 29
Postcode: 4700



op zoek naar gerelateerd: la bottega hasselt, la bottega knokke, la bottega outlet, la bottega herent, la bottega online shop, la bottega zenggi, la bottega handtassen, la bottega brunch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bella Italia Bella Italia 267 meter Vriendelijke mensen, veel te veel olie op de pizza, goeie portie. Mijn garnalen niet ...
La dolce vita La dolce vita 274 meter Lekker eten en daarvoor ga je toch op restaurant, 5 sterren voor de keuken. De zaal ...
La Luna La Luna 405 meter De vriendelijkheid laat soms te wensen over. Het eten is zeer goed en de pizza is een...
Recensies
Lieve mensen, prima pizza. Vond het echter niet zo goed als verwacht naar aanleiding van de reviews. Wel zeer vriendelijke mensen!Eten: 3/5
Prachtig terras en vooral de suggesties toveren een lach op je gezicht en een smaakfestijn in je mond. De gastvrouw deed haar werk uiterst sympa, een terechte aanbeveling.
Super geweldig plekje, lekker eten
Capo Angelo, zijn vrouw en hun team verwelkomen je in een stukje Italië van zodra je binnenkomt. Lekkere, verse pasta. Fijne babbels met de chef. Goede wijnsuggesties. Een aanrader als je in Eupen belandt!
Heerlijke glutenvrije pizza, super vlotte bediening, fantastisch!
Wat een topadresje! Enorm vriendelijke bediening en heerlijke pizza's. Je merkt duidelijk dat alles vers is en met veel liefde voor het vak gemaakt is. Men was bovendien ontzettend vriendelijk tov onze hond. Wij zullen La bottega niet vergeten en komen zeker nog eens terug, als we in de buurt zijn.
Goed eten, helaas lang moeten wachten voordat het klaar was. Wel zo vriendelijk om ons te compenseren voor het wachten. Vriendelijke bediening. Wij zaten voorin waar de verlichting niet zo gezellig was, de tuin achter lijkt leuker. Lekkere mousse en tiramisu!
Wij hadden drie dagen vooraf gereserveerd en werden "verbannen" naar een zaaltje dat doorgang vormde naar de toiletten en het terras. Er zat nog een koppel " buitenlanders", lees Vlamingen. Laten we het maar een Covid-19 fenomeen noemen. De bediening: snel, efficiënt, vriendelijk en uitgebreid 4 personeelsleden. Het eten: standaard en correct Vitello Tonato. De spaghetti carbonara was m.i. iets té carbonara. De spekjes mogen krokant maar niet verbrand zijn...het was kantje boordje. De saus was ok, geen room en zó hoort het. De huiswijn was een goede keuze en de tiramisu was dat ook. Wij tevreden naar huis en willen graag nog eens een kans geven aan deze jongelui!
We waren na de entrees vergeten, drie kwartier op eten gewacht, tot twee x aan toe iets met vlees gekregen, terwijl we zeer duidelijk aangegeven hadden vegetariërs te zijn! Het eten was zeer zout en veel te veel peperoncini in de pasta. Ook nog bier met alcohol ipv. het gevraagde alcoholvrije.... Excuses genoeg, maar geen enkele compensatie voor het lange wachten en de vele fouten!
Je weet niet wat je gebeurd in deze kleine tratorria. Specials zijn geweldig, de wijnen zijn top, maar het personeel en de eigenaren zijn werkelijk fantastisch, laat je verrassen en laat je vooral alles uitleggen, prachtige ingrediënten, eenvoudige, maar oh zo smakelijk allemaal, een pareltje in dit prachtige Duitstalige gedeelte van België.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid