facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Boîte à Malice / Calipage

La Boîte à Malice / Calipage

Info

Rue Astrid, 44
7600 Péruwelz
Tél. : 069/78.10.18
Fax : 069/78.10.28
Email : [email protected]
[email protected]
www.malice.calipage.be

Geschiedenis

Calipage est un réseau de près 340 distributeurs conseils en papeterie, fournitures et matériel de bureau présents partout en France et Bénelux

Calipage est une enseigne multi canal qui s’adresse aux entreprises via son catalogue de 18 000 références et au travers des sites marchands de ses distributeurs, mais aussi aux particuliers dans ses magasins Détail et Calipage Office.

Calipage c’est un exceptionnel rapport "choix – prix – qualité – services".

Chaque distributeur Calipage est un spécialiste de votre région qui vous écoute et s’engage pour vous simplifier la vie au bureau.

• le plus grand choix du marché, avec 18000 références dans son catalogue
• la rapidité de livraison : 97 % des produits du catalogue sont disponibles sous 24 à 48 heures (sauf articles spéciaux)
• la souplesse d’un service de proximité, alliée à la puissance du 1er grossiste européen

Adres: rue Astrid, 44, 7600 Péruwelz
Telefoonnummer: +3269781028
Stad: Péruwelz
Route: rue Astrid, 44
Postcode: 7600


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:30
Dinsdag: 06:30 - 18:30
Woensdag: 06:30 - 18:30
Donderdag: 06:30 - 18:30
Vrijdag: 06:30 - 18:30
Zaterdag: 07:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: La boite à malice Tournai, La Boîte à Malice Péruwelz horaire
Recensies
Snel en goed uitgevoerde klus. Aangenaam personeel beperken zonder meer
Zeer vriendelijk en gastvrij personeel, zeer aangename winkel om te bezoeken, alles op zijn plaats, goed georganiseerd.
Een beetje duur zoals overal, maar je kunt alles in briefpapier vinden
Heel mooi briefpapier, er zijn benodigdheden voor kantoor, school, je kunt fotokopieën maken, een verscheidenheid aan producten voor doe-het-zelf en de mensen verwelkomen je met veel sympathie. Er is ook vuurwerk voor kinderen .
Biedt een verscheidenheid aan producten zoals kaarten, onderwijs, doe-het-zelf. U kunt uw documenten afdrukken. Glimlachend en gastvrij team. Redelijke prijzen. U kunt gemakkelijk parkeerplaatsen vinden in de buurt van het briefpapier.
Ik heb eindelijk de schooltas van mijn zoon gevonden voor zijn 1e kleuterschool Overal uitverkocht voor meer dan 75 euro ... en het wonder ... beschikbaar en 41 euro. Zeer aardige en aangename heer Ik raad ++++ aan
Leuke boekhandel met veel keuze.
De prijs van fotokopieën verschilt per persoon! Let op ! Bovendien was de te betalen prijs € 1, ik geef hem € 2 en ze weigeren me het verschil te geven!
Voor handelaren denk ik dat ze hun beleefdheid moeten herzien, want geen hallo Er staan ​​er 3 achter de toonbank te praten zonder rekening te houden met de klanten, ze kijken je aan en praten verder met elkaar Zo raak je een klant kwijt
Personeel meer dan onaangenaam! Klanten dieven noemen, ook al is de drukfout door henzelf gemaakt! Na een afdrukfout op meer dan 60 pagina's, vroegen we opnieuw om een ​​afdruk van de bestanden, waarbij het personeel ons ervan beschuldigde een slecht bestand te hebben verzonden, terwijl bij de tweede poging om hetzelfde bestand af te drukken, alles in orde was. Er wordt ons verteld om de tweede keer niet te betalen wat logisch is. Wanneer we meer dan een maand later een e-mail sturen om het te laten afdrukken, weigeren ze ons van dienst te zijn onder het voorwendsel dat we de laatste keer zijn vertrokken zonder te betalen! Beschaamd! als je een fout maakt, geef je dat toe en blijf je commercieel! Vooral omdat dit universitaire opleidingen zijn!tijdens de quarantaine!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid