facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bella Trattoria

Adres: grand-rue, 6760 Virton
Telefoonnummer: 0460 96 83 58
Stad: Virton
Route: grand-rue
Postcode: 6760


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La maison verte de Marie La maison verte de Marie 82 meter Prijs kwaliteit zeer goed
Recensies
Eten was lekker maar bediening traag aperitief 1 minuut voor eten gekregen na 10 tal minuten wachten...
Super lekker eten met verse producten, vriendelijke bediening en toffe sfeer
Heerllijke en eerlijke keuken. Vriendelijke bediening.
Lekker en leuke bediening.
Grote teleurstelling. Sorry voor de baas, maar na het bestellen van drie pizza's van thuis, kwamen deze allemaal ongekookt en smaakloos aan, of het nu het zachte witte deeg was of het eten bijna rauwe aubergine. Te geloven dat de pizza's uit de vriezer kwamen.
De gerechten zijn erg goed, het enige kleine probleem is dat voor goede eters de porties niet genoeg zijn om te worden ingeklemd. maar verder niets te zeggen service, snelle levering en heerlijk gerecht
Zeer goed restaurant. Het menu is uitgebreid en biedt klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken. Let op: dit restaurant biedt geen pizza aan. Een begrijpelijke keuze gezien het aantal snackbars en restaurants dat deze vorm van catering in de regio aanbiedt. Het enige nadeel is de onbetaalbare prijs van kinderporties, die een ster minder rechtvaardigt.
Vermijd desserts van het ijstype, maar de pizza's zien er goed uit. De pasta is niets bijzonders. Ze zijn niet zelfgemaakt. De stoelen zitten ondanks een mooi design niet comfortabel.
Waar voor je geld meer dan gemiddeld, 3 verschillende gerechten besteld. 1 straat: Knoflookscampi's, behalve dat het geen scampi's zijn, alleen grote goedkope garnalen zonder schaal, met neutrale room en onvoldoende verhitte pasta. Vlucht voor 21 euro. 2 e: Brescaiola-pasta, nog steeds met deze neutrale room en in plaats van de geadverteerde gefrituurde prei kreeg ik een paar rucolablaadjes. Dus een ander gerecht dan de kaart en toch net zo flauw. 3 e: Vier verrassende pasta's van de chef, wat kan ik zeggen ... deze zachte crème is aanwezig op drie van de pasta's en een soort tomatenconcentraat op de vierde. Niets te zeggen ... Ah ja, het is flauw, het is rommelig, het is niet smakelijk. Het enige positieve is de redelijk snelle bezorgservice als je het feit niet meetelt dat we ze meer dan een uur probeerden te bereiken en uiteindelijk nam iemand op. Een keer niet twee keer.
Niet goed voor kinderen. Ze vroegen ons om 20 minuten te wachten, gaven ons toen een tafel, lieten ons nog 15 minuten wachten voordat we onze bestelling opnamen om ons vervolgens te vertellen dat ze een achterstand hadden en dat ons eten nog minstens een half uur niet klaar zou zijn. De plaats was maar halfvol. Oordeel zelf... Onze 9-jarige was niet onder de indruk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid