facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bas

La Bas
"Sinds 2005 maken wij jouw lekkerste dromen waar.Uniek en vers, want elke taart is speciaal voor jou in ons atelier in Diest gemaakt.Bestel jouw persoonlijke taart online via onze website.Wij ontwerpen en bakken taart voor elk feest.Huwelijkstaart, genderrevealcake, verjaardagstaart, babyborrel, of volledige sweet table, inclusief het presentatiemateriaal.Een lekkere taart met een uniek ontwerp, anders dan alle andere.Een perfect dessert als stijlvolle afsluiter van uw feest.We create, you celebrate."
Adres: Koning Albertstraat 11 , Diest 3290, BE
Telefoonnummer: 013 32 30 32
Stad: Diest
Route: Koning Albertstraat 11
Postcode: 3290


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 10:00-12:00


op zoek naar gerelateerd: Brunchbox Diest, La Bas Diest Facebook, Verjaardagstaart Aarschot, La-bas, Ontbijt Diest winkelwandelstraat, Kerstmenu Diest, Verjaardagstaarten Leuven, Lunch Diest
Recensies
In één woord super! We kennen La Bas al jaren en het wordt enkel maar beter. Ze zijn natuurlijk gekend voor de heerlijke koekjestaart van Brenda maar eigenlijk is er niets wat niet lekker is. Het is momenteel moeilijk om er te raken door de wegenwerken maar volg de aanwijzingen op hun FB en je raakt er eigenlijk vrij vlot. Hebben de werken je toch wat stress gegeven dan kan je beter geen take away nemen en naast je gebakje genieten van een lekkere koffie in het gezellige interieur. Wie weet pak je alsnog iets mee. Het lijkt nu misschien alsof ik aandelen in de zaak heb maar mensen die jaar na jaar innoveren en kwaliteit blijven leveren moet je koesteren.
Geweldig... Prachtige en vooral heel lekkere creaties en altijd even vriendelijk. Ik kan niet wachten tot de volgende gelegenheid om gebakjes te bestellen :
Mooie inrichting, variëteiten aan gebak, mooi gepresenteerd. Ik at een wortelcake, zeer lekker! Je kan ter plaatse eten of take away.
Super lieve mensen die je graag verder helpen en die je met alle liefde de lekkerste koffies verkopen. De gebakjes zijn verslavend lekker.
Ik heb hier een taart besteld voor een verjaardag. Enorm vriendelijke bediening, heeft de taart spontaan zelf naar mijn auto gedragen met instructies hoe ik de taart het beste kon serveren enz. De taart zag er esthetisch heel mooi uit en was heel lekker! Prijs/kwaliteit ok. Niet de goedkoopste taart maar het is het wel waard.
Gisteren hier voor de eerste keer gaan ontbijten en wat een heerlijke ervaring :-. Supervriendelijke bediening daar wordt een mens vrolijk van, zelfs op een koude, regenachtige dag als gisteren, heel lekker eten en zeker voldoende! We konden zelfs nog bijvragen wat niet nodig was ;-. Zowel het eten als de drankjes waren duidelijk met liefde bereid en van topkwaliteit. Wij hebben ons nieuwe eetplaatsje in Diest en omstreken ontdekt! We'll be back soon :- PS: extra pluim voor de zaakvoerders! Zo oprecht vriendelijk en enthousiast in wat ze doen en aanbieden... dat vind je tegenwoordig niet meer zoveel! Mooi :-
Samen met een vriendin heb ik heel lekker gegeten in La Bas. De gerechten zijn super lekker en de bediening is heel persoonlijk en vriendelijk. Je voelt dat de twee uitbaters een echte passie voor lekker eten en mensen blij maken hebben. Een echte aanrader voor een etentje of een speciale koffie met lekkere zelf gemaakte taart!
Had er eigenlijk meer van verwacht. Als men op de menukaart zet uitgeroepen tot op één na beste ontbijt van Vlaams Brabant dan legt men de lat wel hoog en zijn de verwachtingen navenant. Bij ons zeker niet ingelost. Vond het vervelend dat men telkens iets moest bij vragen, waarom niet onmiddellijk genoeg voorzien. Vanalles soorten beleg slechts één terwijl je met twee aan tafel zit, vreemd.
Bij La Bas is het steeds een vriendelijke ontvangst. Je kan er ontbijten, brunchen of gewoon voor een lekker tussendoortje gaan. Er zijn steeds zeer lekkere huisgemaakte taarten, soepje, quiche en gebak. Een rustige plek om even te genieten van het lekkers met koffie, thee of een verse smoothie of sapje. Me een ruime collectie van kranten en tijdschriften.
Super taarten Super vriendelijke bediening. En de lasagne van brenda zeker een aanrader beste lasnge ooit. Zeker de moeite om eens langs te gaan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar La Bas met het openbaar vervoer


Diest K. Albertstraat 40 meter
701
702
Diest Grote Markt 120 meter
701
702
Diest Grote Markt 120 meter
701
702
Diest Hospitaal 120 meter
701
702
Diest Palmboomstraat 300 meter
701
702

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid