facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Barrique

La Barrique
Adres: Rue des Ecoles 5, 6120 Ham-sur-Heure-Nalinnes, België
Telefoonnummer: 071 21 80 25
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Ham-sur-Heure-Nalinnes
Route: Rue des Ecoles
Huisnummer: 5
Postcode: 6120


Openingstijden

maandag: 09:30–18:30
dinsdag: 09:30–18:30
woensdag: 09:30–18:30
donderdag: 09:30–18:30
vrijdag: 09:30–18:30
zaterdag: 09:30–18:30
zondag: Gesloten

Recensies
De warmste plek van de regio, en professionele service! Altijd zeer goed geadviseerd, ze luisteren en vinden altijd de goudklomp die aan mijn verwachtingen voldoet!
Een zeer aangename wijnbar. Grote keuze aan wijnen om ter plaatse te kopen of te consumeren, met het bijbehorende eten, eenvoudig maar smakelijk. Zeer vriendelijke bediening
Zeer aangename omgeving, topservice en heerlijk eten?
Ik heb onlangs La Barrique in Nalinnes ontdekt en ik ben gewoonweg betoverd door dit etablissement! Als je gepassioneerd bent door wijnen, sterke dranken en alcohol, dan is dit zeker de plek waar je naartoe moet.nnAllereerst is het personeel ongelooflijk deskundig en vriendelijk. Elke keer als ik daarheen ga, krijg ik waardevol advies over Rum, mijn schuldige genoegen. Ze hebben echt verstand van zaken en hun passie voor de producten die ze aanbieden is aanstekelijk.nnDe beschikbare keuze is gewoonweg indrukwekkend. Of het nu gaat om verfijnde wijnen, voortreffelijke sterke dranken of een verscheidenheid aan alcoholen, La Barrique heeft een selectie die de meest veeleisende liefhebbers tevreden zal stellen. Wij zijn van mening dat elk product zorgvuldig is gekozen vanwege zijn kwaliteit en diversiteit.nnSamenvattend is La Barrique een waar paradijs voor liefhebbers van wijn, sterke drank en alcohol. De ruime keuze, het verstandige advies van het personeel en de mogelijkheid om prachtige cadeaupakketten te kopen, maken het tot een niet te missen etablissement. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar uitzonderlijke producten en vriendelijke service.
Een grot van Ali Baba! Rechterkant, een zeer goed gevulde winkel. Wijnen, gins, whisky. Alles is zeer goed aangegeven en geïnformeerd. Rechterkant: een bar, een restaurant en een klein proeflokaal.nAlle winkelproducten kunnen geconsumeerd worden! Voor een kurkgeld van 10 euro!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid