facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L&S Housekeeping

L&S Housekeeping

Info

L&S Housekeeping biedt poetshulp aan in Oost-Vlaanderen. Onze medewerkers maken uw woning schoon, maar u kan ook een beroep op hen doen voor andere activiteiten zoals strijken, ramen lappen, boodschappen doen, koken en kleine naaiwerken.

Geschiedenis

Schoonmaakbedrijf L&S is een overkoepeling van L&S Housekeeping en L&S Cleaning Company. Dagelijks gaan onze 150 gemotiveerde medewerkers aan de slag vanuit onze kantoren te Haaltert, Gent en Wetteren. Wij bedienen klanten in regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

Particulieren kunnen een beroep doen op L&S Housekeeping voor een huishoudhulp via het systeem van dienstencheques en dit zonder extra kosten!!

Via L&S Cleaning Company bieden wij professionele schoonmaak aan van kantoren, scholen, showrooms, kinderopvang en trappenhallen. Ook voor ramenwassen, dakgotenreiniging, onderhoud van opritten en opkuis van nieuwbouwprojecten en renovaties kan u op ons rekenen!

Met professionele schoonmaaktechnieken en degelijk opgeleide mensen houden wij uw ruimtes proper. Respect voor onze klanten en medewerkers staat hierbij centraal.

Om een optimale service aan te kunnen bieden volgen we de werkzaamheden van onze werknemers nauwgezet op. Wij streven naar een langdurige samenwerking met de klant en onze medewerkers. Onze medewerkers worden goed en correct ingelicht omtrent hun takenpakket om de inwerktijd zo kort mogelijk te maken en de opvolging door de klant zo beperkt mogelijk te houden.

Adres: Stationsstraat 93, 9450 Haaltert
Telefoonnummer: + 32 (0) 53 83 95 00
Stad: Haaltert
Route: Stationsstraat 93
Postcode: 9450


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Poetsvrouw Aalst, Poetsvrouw gezocht, Probiotische schoonmaakmiddelen, Poetsbureau Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TDS Cleaning TDS Cleaning 990 meter Voor al u ramen groot of klein moet je bij TDS Cleaning zijn. Ook schoonmaken van tr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid