facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'épicentre

L'épicentre

Info

Petite épicerie villageoise tenue uniquement par des bénévoles ou vous trouverez tous les produits de "première nécessité "



"L'ÉPICENTRE: Tout un tremblement de terroir!Magasin coopératif de village, L'Épicentre vous propose, outre l'épicerie générale, de nombreux produits locaux, bio et éthiques de la Province de Luxembourg et d'ailleurs.Espace de produits en vrac céréales, légumineuses, fruits secs,... et légumes locaux et de saison.Membre du Réseau Paysan qui l'approvisionne chaque jeudi en produits frais fromages de vache, chèvre, brebis, bufflonne, oeufs, farines, biscuits,...Dépot de pains réservation possible et bienvenue !Pains bio : Mercredi et samediPains, baguettes et viennoiseries : tous les jours.Bienvenue que ce soit pour un dépannage ou pour votre alimentation quotidienne [email protected]"
Adres: rue de Virton 27, 6769 Meix-devant-Virton
Telefoonnummer: 063578877
Stad: Meix-devant-Virton
Route: rue de Virton 27
Postcode: 6769


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Recensies
Vrijwilligers houden dit zeer bruikbare winkeltje in een klein dorp in leven. Biologische en lokale afdeling. Goed stokbrood uit het nabijgelegen Frankrijk. Uiteraard duurder dan bij de supermarkt maar je bespaart een rit met de auto.
Altijd aardig personeel, vooral op vrijdag met mijn kleine Hélène bio, oliën, bieren, vers enz. We hebben veel geluk in Meix om zo'n bedrijf te hebben ???
Deze kleine dorpskruidenierswinkel dwingt bewondering af: de dorpelingen hebben zich vrijwillig verenigd in een coöperatie om de winkel te beheren en te onderhouden. Er zijn zoveel groenten en fruit, pasta, rijst en kwaliteitsmeel in bulk... perfect voor liefhebbers van zero waste. Ze hebben evenveel gebruikelijke dagelijkse producten als gezonde, biologische en lokale producten om de inwoners te laten koken zoals ze willen.
Deze kruidenierswinkel voorziet in de eerste levensbehoeften maar ook in producten van lokale producenten. Er is ook massa. Er werken vrijwilligers, dus als je haast hebt, moet je hier niet zijn. Geweldig sociaal contact.
Leuke dorpssupermarkt! Zo een zou er in elk dorp moeten zijn.
Dorpskruidenierswinkel met onder meer regionale, biologische, bulkproducten en Oxfam-producten. Een concept waarbij duurzame economie en ondersteuning van lokale producenten samenkomen om een ​​lokale service te bieden aan de bewoners. De anti megastore.
Zeer goede supermarkt en sociaal om op te starten. Ik koop pasta, rijst, ontbijtgranen, groenten... in bulk
Wees niet gehaast, maar de mogelijkheid om groot en lokaal in te kopen, maakt het wachten vergeten
Uitstekende plek om biologische producten te kopen...
Vriendelijk personeel, de keuze aan producten is divers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid