facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Ouzerie

L'Ouzerie

Info

L’Ouzerie, votre restaurant de spécialités grecques à Tertre !
Notre carte est élaborée uniquement avec des produits frais et de qualités !



"Restaurant de cuisine traditionnelle grecque uniquement avec des produits frais et réalisés à la main par notre cheffe grecque."
Adres: rue du peuple, 53, 7333 Tertre, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0472793150
Stad: Tertre
Route: rue du peuple, 53
Postcode: 7333



op zoek naar gerelateerd: Restaurant grec Quaregnon, Restaurants Tertre, Restaurant Saint-Ghislain, l'ouzerie lln, Restaurant grec Saint-Ghislain, Restaurant Tertre, Restaurant grec Mons, Restaurant Grec Beloeil
Recensies
Zeer goede service. Aangenaam personeel en comfortabele omgeving zeer schone en aangename plek. Zelfgemaakt eten en erg goed! Ik raad deze zeer vriendelijke plek ten zeerste aan!
Vriendelijke en vlotte bediening daarentegen vind ik niet dat de kwaliteit van de producten en het vlees in het bijzonder, maar niet alleen er is. We bestelden menu's voor Moederdag en waren heel erg teleurgesteld... Dit is misschien een eenmalig probleem in verband met de drukte van Moederdag of de bevalling. Hoe dan ook, ik raad de baas sterk aan zichzelf te ondervragen en dat is de enige reden voor mijn bericht. Met vriendelijke groet.
Helemaal niet warm. Koude ontvangst. Eten onder alles. Heel erg teleurgesteld. Ik heb nog nooit zo slecht gegeten. Niet te adviseren. Ik gaf mijn waardering aan de server die uiteindelijk niets te waxen had. Wat een ramp voor 100 euro.
Tweede bezoek aan het restaurant deze zondag 7/4 12. Een beetje teleurgesteld, zeer stevige mezze maar gebrek aan smaak, vleesschotel laag in lamsvlees en rijk aan kip, geen vreselijke koukalakias. Restaurant bijna leeg voor een zondagse lunch "3 tafels met de onze" en we vestigden ons in de buurt van de toiletten!!! Positief punt: aardig personeel. Zou het niet helpen om het aan te bevelen.
Super vriendelijk onthaal en personeel, goed eten, gerechten een beetje te gaar, drankje van de eigenaar
Vers product en een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar niet typisch genoeg voor mijn smaak op het bord de bijgerechten salade op het bord en Griekse pasta moeten eerlijk gezegd worden beoordeeld
Prachtige omgeving, zeer efficiënte en zeer behulpzame service. Helaas voldoen geen mixschotels en vlees niet aan onze verwachtingen.
Zeer leuk restaurant Top personeel En uitstekend eten
Kwam met de familie .... heerlijke maaltijd van voorgerecht tot dessert. Leuke en ontspannen sfeer. ... we zullen teruggaan
Restaurant gesloten... We hebben een bericht achtergelaten op uw antwoordapparaat zoals gevraagd, maar u heeft niet geantwoord. Resultaat: ik stond op 01 juni aan de deur van het restaurant, maar niemand. Ik denk dat dit etablissement een vak is om over te dragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid