facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L' Oudaya Han-sur-lesse

L' Oudaya Han-sur-lesse

Info

petite restauration - brasserie : tacos, Pita, durum, salades, croques, cocktails, tapas

Adres: Rue des grottes 3, 5580 Han-Sur-Lesse, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 084401446
Stad: Han-sur-Lesse
Route: Rue des grottes 3
Postcode: 5580


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30
Donderdag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Han-sur-Lesse, Han restaurant
Recensies
Heel erg trage service en toch weinig mensen. Ongelooflijke waterprijzen, vooral voor kristalhelder water. Mijn tonijnpanini leek meer op een mayonaisepanini met een vleugje tonijn en onvoldoende verhitte friet. het terras zag er redelijk goed uit, maar te klein. De ober was gelukkig vriendelijk vandaar de 2 sterren. Het is jammer, want ik denk dat de plaats erg leuk zou kunnen zijn.
De setting is mooi maar bouwvallig. de jongeman die serveerde was vriendelijk. het pitavlees is erg goed, evenals de friet. Echter, extreem trage service. Slechts één persoon in de keuken en een ober. Eerlijk gezegd is de hygiëne van de toiletten een echt probleem, overal plassen, overal zakdoekjes op de vloer, we weten niet hoe we de toiletdeur moeten sluiten, het is erg vervallen. Ook de damestoiletten waren dichtgetimmerd en dit is blijkbaar al een tijdje aan de gang.
Het eten is oké. Om een ​​fastfood te zijn, zijn ze een beetje traag.
Jammer, een vreselijk welkom, we werden vergezeld door twee kleine stukjes van 3 jaar oud, er was nog een kwartier over voor de opening, de dame weigerde ons te laten settelen en toen we langs het etablissement kwamen, werden we getrakteerd op beledigingen in het bijzijn van onze kinderen.
Geen service voor zo'n restaurant. Kartonnen koffiebekers.
Thuis waardig van de isolatieafdeling van Guantanamo.. Vermijden
Nooit teleurgesteld. Aangenaam terras
De beste taco's in de regio
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid