facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'origien

L'origien
Adres: Tiendeschuurstraat 41, 1910 Kampenhout, België
Telefoonnummer: 016 65 74 15
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kampenhout
Route: Tiendeschuurstraat
Huisnummer: 41
Postcode: 1910


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00–21:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 14:00–21:00
zaterdag: 14:00–21:00
zondag: 14:00–21:00

Recensies
Bij binnenkomst in deze ijssalon viel ons direct de hulpvaardigheid van het personeel op. Ze assisteerden ons meteen om met de rolstoel comfortabel binnen te komen. Naast het heerlijke en diverse aanbod aan ijs, zorgde hun vriendelijke service ervoor dat onze ervaring bijzonder aangenaam was. Een topadres voor iedereen!
Heerlijk ijs! Prijs is ook niet te veel, de kopjes zitten goed vol! Beperkte smaak.nBij mooi weer zit het terras snel vol...
Altijd super lekker! Veel keuze en speciale smaken. Altijd veel volk hier maar toch gaat de rij snel vooruit! Wij komen hier regelmatig en worden elke keer verwend door het lekkere ijs!
Vriendelijk personeel, alleen heel lang moeten wachten voor onze milkshake die maar matig smaakte voor de prijs. Voorderest was de sfeer en de gezelligheid goed. Alleen de lampjes moesten buiten nog aan.
Zeer mooie setting met een leuke speeltuin voor de kinderen. Jammergenoeg middelmatig ijs, beperkte kaart en bediening laat de wensen over. Tot 3x toe moeten vragen achter ontbrekend drankje voor ons dochtertje, terwijl de rest vlot bediend werd en wij verteld werden “je zal nog wat moeten wachten, je ziet toch dat we bezig zijn”
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid