facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'origien

Geschiedenis

Dit is de online pagina van L'origien (Ijs & kok aan huis)

De naam L'origien is afgeleid van het Latijnse woord 'origio', wat oorsprong betekent. Wij gaan terug naar de oorsprong van het product en houden vast aan een ambachtelijke bereiding hiervan. Bij het koken maken we gebruik van eerlijke producten die we volledig tot hun recht laten komen bij de bereiding.

U kan ons reserveren vanaf 5 januari 2016, via deze pagina kan u reeds de vorderingen binnen ons bedrijf volgen.

Adres: Tiendeschuurstraat 41, 1910 Berg, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3216657415
Stad: Berg
Route: Tiendeschuurstraat 41
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Leuven, l'origien facebook, Openingsuren l origien, IJssalon in de buurt open, IJsbroers, IJssalon Herent, IJssalon Haacht
Recensies
Zeer mooie setting met een leuke speeltuin voor de kinderen. Jammergenoeg middelmatig ijs, beperkte kaart en bediening laat de wensen over. Tot 3x toe moeten vragen achter ontbrekend drankje voor ons dochtertje, terwijl de rest vlot bediend werd en wij verteld werden “je zal nog wat moeten wachten, je ziet toch dat we bezig zijn”
Absoluut heerlijk ! Mijn lekkerste ijscoupe ooit. Alles was perfect: het ijs, het vers fruit, de slagroom, het evenwicht tussen alle ingrediënten, de zeer vriendelijke service, het decor, de fietsparking... We kijken er al naar uit om terug komen. 10/8/2023 3 jaar later en na Corona eindelijk kunnen terugkomen. Nog steeds mijn favorieten ijscoupe met rode vruchten, heerlijke plek en bediening. Tot snel !
Genieten op het prachtige terras van een heerlijke novemberzonnetje met een super lekker ijsje. TOP! Echt een aanrader. Fan van het kersenijs!!
Gisteren voor de eerste keer een potje genomen via de ijskar met 2 smaken kers en stracciatella en we waren vooral teleurgesteld... Ik had echt hoge verwachtingen van dit ijs maar ik vond dat er niet veel smaak in zat... Het kers-ijs was zeer smeuïg eigenlijk iets té aangezien het héél snel begon te smelten en het stracciatella-ijs was nog veel te hard. Dat was een groot verschil tussen de twee bolletjes. Spijtig want de pijzen zijn niet naar de lage kant en vond het niet echt de prijs waard...
Een uitzonderlijke vriendelijke bediening aan het ''loket'' en een mooi terras met achtertuin. En het voornaamste: lekker, ech lekker. We zijn niet in de verbruikszaal geweest want die was nog niet open. Dit is ECHT artisanaal ijs en de moeite van de rit waard!!;
Lekker,niet veel smaak en ook al betaalde we voor 30 euro aan ijs. Waren we verplicht om ook drank aan te kopen. Voor de rest een mooie tuin.
Heerlijk ijs, ook is men heel royaal met de bollen, top!
Hier moet je zijn voor een coupe advocaat avant la lettre. Alhoewel de crisis ook hier lichtjes aan zijn intrede begint. Vroeger was het potje advocaat beduidend groter.
Super lekkere ijs...wel iets duurdere klasse.
Hele fijne locatie en vooral heerlijk ijs. Grote aanrader! Mijn top favoriet ijssalon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid