facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'orchidée sprl st hubert

L'orchidée sprl st hubert

Info

Arrangements floraux pour mariages,décès,et autres cérémonies,cadeaux pour toutes circonstances

Geschiedenis

variété des montages,rentrée de nouveau cadeaux,arrivage des poules j.line,portes ouvertes etc



"Esthétique et coiffure"
Adres: rue du mont, 6870 Saint-Hubert (België)
Telefoonnummer: 061612814
Stad: Saint-Hubert
Route: rue du mont
Postcode: 6870



op zoek naar gerelateerd: coté jardin saint hubert, l'orchidee saint hubert, fleuriste saint-hubert, fleuriste saint hubert belgique
Recensies
Ik ga graag naar Fatiha voor mijn lassr-ontharingsbehandelingen. Ze is attent, geduldig en bovenal stelt ze je erg op je gemak. Ze wil echt dat je een geweldige ervaring hebt zonder pijn of bijwerkingen. Goed gesprek en altijd op tijd voor zijn afspraken. Erg blij deze schoonheidsspecialiste te hebben ontdekt. Ik raad het iedereen aan!
Helemaal niet eens met de vorige review. Ze is geduldig en lief, grappig. Respecteert zijn verplichtingen. Ze zou er inderdaad baat bij hebben haar berichten vaker aan te nemen, maar over het algemeen is haar klantenservice adequaat en heeft ze begrip voor de verschillende belemmeringen van haar klanten. Ze blijft ook up-to-date in haar opleiding, wat betekent dat haar asepsis onberispelijk is en dat ze haar technieken altijd verbetert om het best mogelijke resultaat te behalen. Ik raad het aan.
Ze is kundig, haar behandelingen zijn altijd een succes. Ze is ook meegaand. Haar wimperextensions zijn de beste die ik ooit heb gehad.
Fatia is de beste! Zo vriendelijk, open en ze doet uitzonderlijk werk! Ik begrijp de negatieve beoordelingen niet. Ik zie haar nu ongeveer een jaar en ze is nu MIJN schoonheidsspecialiste! Heel eerlijk, en ze vertrouwt haar klanten ook. Ze besteedt speciale aandacht aan haar klanten, en dat wordt echt gewaardeerd! Dankjewel !
Slechte ervaring groupon de dame plaatst een advertentie en kan daarna haar klanten niet meer beheren. Neemt geen oproepen op....nooit!!!! Als ze contact opnam met de klant, was dat via een geparachuteerd sms-bericht zonder zichzelf te identificeren, zoals beschikbaarheid in september. ..... het is 2 maanden geleden ke ik probeer haar te bereiken ik verhuis en ze vertelt me ​​wat wil je dat ik een andere klant voor je verplaats !!!!!!! Toen ik een terugbetalingsverzoek indiende bij groupon ... durfde ze te zeggen dat ik helemaal geen contact met haar had opgenomen! !!!! Kortom ik zal niet aanraden ..... te vermijden!
Zeer slechte bediening... Neemt NOOIT de telefoon op, belt binnen een week terug of belt gewoon niet terug. En bovendien oneerlijk! Ze weigert me te vergoeden voor een behandeling die ik niet heb gehad. Ik raad deze salon ten zeerste af.
Vaardigheid is ok, maar de service is echt slecht. Ze is zo emotioneel en ongeduldig. Ze is ook moeilijk te bereiken omdat ze haar voicemail niet vaak checkt en daarna het bericht vergeet. Ze verhoogde de prijs onredelijk en snel. Over het algemeen is 1 ster genoeg.
De schoonheidsspecialiste is zeer professioneel, geduldig, eerlijk! Ik heb IPL laserontharing gedaan en ik zag het resultaat van de eerste sessie Bedankt Fatiha voor je uitstekende service Ik raad salon L'Orchide aan
Hallo, ik vind het erg jammer dat je me een advertentie op groupon met acties hebt gegeven maar niet hebt gereageerd op je berichten voor een reservering. Ik probeer al een week contact met je op te nemen op je nummer om een ​​afspraak te maken en helemaal niets... je hebt ooit op een sms gereageerd dat je eind juli beschikbaar was en dan zeg ik je wanneer precies een afspraak maken en niets! Mocht je de advertentie niet op groupon kunnen verwijderen? En eerlijk gezegd zou ik de volle prijs betalen, het is geen kwestie van geld, want ik had graag een vaste klant willen worden voor mijn vullingen, maar het is jammer dat je niet de moeite hebt genomen om de klant te antwoorden.
Zeer vriendelijk en professioneel. Luistert naar zijn klanten, heel eerlijk en neemt de tijd om te adviseren en te luisteren. Goede service! Bedankt Fatiha
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid