facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Orangerie

L'Orangerie

Info

Vous désirez postuler ?
Envoyez nous votre CV à l’adresse suivante : [email protected]

Pâtisserie fine / Brasserie / Tea-room

Geschiedenis

L’orangerie, biedt u een warm onthaal aan in een nieuwe wereld van smaak. U kunt genieten van onze eigen creaties, van een aangename lichte maaltijd tot onze fabuleuse in huis gemaakte desserts, vergezeld van de beste bieren, een heerlijk glas wijn of bubbels.
Of kom gewoon langs voor een heerlijke kop koffie terwijl u in onze open keuken onze smaakkunstenaars aan het werk ziet.
In deze aromatische sfeer kunt u binnenkort eveneens deelnemen aan verschillende workshops!

L’orangerie vous accueille chaleureusement dans un monde de douceur et de goût. Tout en dégustant nos réalisations sucrées et salées accompagnées d’une boisson chaude ou rafraîchissante, d’un vin sélectionné ou de bulles, vous pourrez admirer le travail de nos artisans oeuvrant pour vos papilles dans un atelier ouvert. Dans cette ambiance chocolatée, des cours de pâtisserie verront bientôt le jour.



"L’orangerie biedt u een warm onthaal aan in een nieuwe wereld van smaak.L’orangerie vous accueille chaleureusement dans un monde de douceur et de goût."
Adres: Van Bunnenplein, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 0492852959
Stad: Knokke
Route: Van Bunnenplein
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: l'orangerie paris, orangerie tilburg menukaart, l'orangerie tilburg, l'orangerie frankrijk, l'orangerie social deal, l'orangerie knokke, l'orangerie garderen, l'orangerie paris restaurant
Recensies
Nog eens geprobeerd omdat het handig is dat er een kleine binnenspeeltuin is voor de kinderen, maar net zoals twee jaar geleden veel moeite moeten doen om iemand vast te krijgen om te bestellen menukaart zelf gaan halen na een tijd, eveneens om te betalen. Achter de tweede portie frieten moeten vragen, die pas 10 minuten later kwam. Garnaalkroketten en sliptongetjes waren best ok, maar eigenlijk veel te duur voor wat het was +€30 voor drie kleine visjes. Frietjes waren lekker, puree echt niet te eten. Het leek uit een pakje te komen en aangelengd met te veel melk of zo: heel plat en geen smaak. Toen ik het meldde werd er geen compensatie aangeboden. We betaalden cash en het heeft zeker 10 minuten geduurd eer de ober ons wisselgeld teruggeven kon?. Allemaal erg vreemd. Hij excuseerde zich wel en kwam daarna nog een lekstok aan de kinderen geven, wat wel erg lief was. Jammer dat we ook gewoon in het Frans aangesproken werden bij het brengen van het eten. Sommigen konden gewoon geen Nederlands ‍ De toiletten waren erg vuil en onhygiënisch. Hier komen we nooit meer terug… Spijtig.
Muito bom. A comida é muito boa, bem confeccionada com exclente apresentação. Os funcionários são muito atenciosos e prestáveis, klodian foi quem nos serviu com um excelente serviço. O meu agradecimento ao Restaurante L'orangerie pelho acolhimento à minha Para quem tem crianças, o restaurante tem um espaço dedicado a eles. Vertaald door Google Erg goed. Het eten is erg goed, goed bereid met een uitstekende presentatie. Het personeel is zeer attent en behulpzaam, Klodian was degene die ons met uitstekende service bediende. Mijn dank aan Restaurant L'orangerie voor het hosten van mijn Voor mensen met kinderen heeft het restaurant een speciale ruimte. Kindvriendelijkheid: Pequeno parque de diversões
Erg kindvriendelijke plek. Heerlijk in de serre gezeten in het restaurant dat grenst aan de speelruimte let op: er is ook een vestiging de deur er naast zonder speelruimte. Ze hebben kinderstoelen, een kindermenu en een grote binnenspeel tuin. Vriendelijk personeel, maar wel wat onderbezet.
Lekker gegeten snelle bediening ruime plaatsen vriendelijke personeel die tenminste lacht.
wat een cadeautje om hier 1 maart vol in de zon op het terras te zitten en door een vriendelijke jongen bediend te worden … garnalen kroketten als de kaaskroketten waren heerlijk. vers
Een latte en en koffie met een stuk taart besteld. Er wordt een latte op de tafel gezet, wachtend nog ongeveer 5 minut vroegen wij achter de laffe en de taart, waroom een zeer agressieve en onvriendelijke kelner ons angevalen heeft een geroepen dat we agressief zijn. De lens is duidelijk niet te vreden mijn zijn werk. We zijn zelf horeca uitbaters uit Brugge en begrijpen zeker dat het soms stresst kan zijn op de werk vloer, maar zo iets heb ik nog nooit niet meegemaakt. Ik raad deze zak zeker niemand aan en ons zien ze daar al zeker niet. Onbeschoft en onbeleefd!
Ik had nooit gedacht dat ik de tijd ging nemen om een negatieve review te plaatsen maar deze moest ik meedelen… Had ik -20 kunnen geven had ik dat gedaan. Ik ben gaan eten met mijn vrouw en mijn schoonmoeder. Na dat de vriendelijke ober ons eten bracht, Voelde mijn schoonmoeder iets hard in haar mond. Toen keek ze in haar bord en zag scherpe stukken harde plastic. We maakt hiervan niet meteen een probleem en vroegen of we een nieuwe bord mochten krijgen. Dat was geen probleem voor de ober. Na dat mijn vrouw en ik meer dan een half uur gedaan hadden met eten was haar bestelling nog steeds niet klaar. Ik zeg dan aan de zo genaamde ´baas’ die toevallig in de buurt was van onze tafel ´ik wil niet lastig doen, maar… ´ niet eens mijn zin af dat te man gewoon weg ging naar de kassa. Na 5 minuten beslist hem toch te komen en zegt - ‘Je parle pas le néerlandais en français !!´ ik zeg dan tegen hem - ´het is onbeleefd om gewoon weg te lopen zeg ten minste iets. Ik had gwn gehoopt dat je moeite ging doen om haar eten ´een beetje’ sneller te brengen terwijl je alle andere tafels al hebt geserveerd.’ Hij antwoordt daarop -‘klanten zoals jou ken ik, die hier denken da we gratis eten gaan geven. Door jou zijn we al twee borden met eten kwijt … Hij bleef gewoon onbeschoft doen. Uiteindelijk geraakte ik woedend en kon me niet inhouden om te zeggen wat ik hierover dacht maar dat zal ik jullie besparen. Ik kon ook simpelweg niet geloven dat als ´baas’ zo kon handelen met klanten. Spijtig want mooie zaak met veel meer potentieel. Ik hoop gewoon dat hij zijn personeel niet behandelt zoals zijn klanten want die mensen zijn een Top Team !
Wat was dit in de eerste jaren een geweldige lunchplek: fantastisch eten met vriendelijke bediening op een toplocatie. Helaas lijkt het erop dat ze aan hun eigen succes ten onder zijn gegaan. Ons bezoek afgelopen weekend was het laatste. De fles sauvignon blanc uit de Loirestreek aldus de wijnkaart kwam uit Nieuw Zeeland. De bestelde Caesar salade leek er in de verste verte niet op: het hoofdingrediënt bestond uit rauwe geraspte wortel en alles zat onder een onbestemde zoetige dressing die duidelijk uit een potje kwam. Dieptepunt was de door ons bestelde fles plat water. Deze kwam geopend aan tafel en bevatte gewoon kraanwater - wij verblijven al jaren met regelmaat in Knokke en herkende het direct - in een vaker gebruikte fles. De serveerster was duidelijk ongemakkelijk toen wij haar erop aanspraken, ze is nog naar de manager gegaan, maar deze wilde de fles a €7,50 niet van de rekening halen. Toch nog twee sterren overall voor het lieve personeel dat vreselijk zijn best doet en voor de goede herinneringen. Maar wij voelen ons genept en gaan voortaan wel ergens anders lunchen.
Ik kwam tot voor corona regelmatig iets eten in de zomer. Altijd heel tevreden geweest van het eten en van het personeel. Hele mooie herinneringen! Maar de laatste 2 keren waren toch heel teleurstellend... Personeel is wel vriendelijk, maar de gezelligheid, het babbeltje en de goede lach is een beetje verdwenen. Ook kregen wij ons drinken net en begonnen ze het terras op te ruimen 19u30. Ook binnen zaten er nog mensen. Dat is echt niet zo gezellig... jammer. Maar voor ons was het de laatste keer... Wij rijden geen 40min om dan het gevoel te hebben dat we zo snel mogelijk weer weg moeten... jammer. Blijft natuurlijk wel lekker eten zover wij weten en lekkere cocktails! Misschien is dit beter s middags, maar dat weet ik niet.
Onze mosselen waren niet lekker en hadden zeer weinig smaak. Steak was uitgebakken. Wij kregen 1 mini potje mosselsaus voor 2 personen. We moesten ook zelf om deze saus 2x vragen want deze werd niet vanzelf gebracht. 1 persoon haar gerecht kwam pas na 15 minuten terwijl de rest al bijna gedaan had. Ober had twee cola’s laten vallen, op de jas van mijn vriend. Wij moesten dan ook ZELF vragen om een nieuwe cola. Niemand bood ook aan om de jas proper te maken, we mochten het zelf doen in de niet zo propere wc. Ik zou deze plaats liever 0 sterren geven ipv 1 ster. VRESELIJK!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid