facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Oliveto

L'Oliveto

Info

Cuisine Italienne et française

Geschiedenis

Ouvert du lundi au samedi de 12h00 à 14h30 et de 18h00 à 22h30
Fermé le Dimanche sauf jours fériés
Salle de Banquet disponible
Service traiteur (plats à emporter)



"Restaurant au cadre contemporain servant une cuisine italienne et française. Nous vous proposons également d’emporter nos pizzas cuites au feu de bois ainsi que tous nos plats."
Adres: Ch de Namur, 69, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: +3267771138
Stad: Nivelles
Route: Ch de Namur, 69
Postcode: 1400


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Hôtel Les 3 Clés Gembloux, Restaurant Une Autre Histoire Walhain, La ville de Wavre
Recensies
Een zeer mooie zaak, volledig opgeknapt tijdens corona door de eigenaar. Het eten was zeer goed, ook kwa hoeveelheid was er niet te klagen. Vriendelijke bediening al moet je wel wat moeite doen ; om ze aan je tafel te krijgen. Zeker een aanrader. 37 euro/ persoon voor hapje,schotel en een fles wijn. Zeker voor herhaling vatbaar.
Super lekker eten en enorm leuke bediening!
Lekkere Italiaanse gerechten, budget vriendelijk, toffe bediening.. wat het moet zijn
Goede kwaliteit. Pizza's uit de houtoven. Zeer sympathieke patron!
Lekker gegeten en goede bediening.
Zeer goed restaurant om aan te bevelen: goede pizza's, pasta. Reserveren is aan te raden aangezien het restaurant erg druk is. De punten om de akoestiek van het restaurant te verbeteren, een achtergrondmuziek? De receptie een beetje koud misschien veel mensen? Het personeel zorgde vervolgens goed voor onze tafel met een redelijke wachttijd gezien de aanwezige menigte.
We kwamen om 4 uur op 15/04 eten na het boeken op het laatste moment, ze slaagden erin om ons een tafel boven te vinden, weg van het lawaai beneden, rustig. De ober die voor ons zorgde was super aardig, grappig en zeer attent. We werden snel bediend en ik wil zeggen dat de pizza's zo enorm zijn dat ze uit het bord steken ??
Koude ontvangst, de meeste servers trekken de mok. Afgezien van een paar tafels met gewone ouderen die wat meer in de watten gelegd lijken te zijn, moesten we 25 - 30 minuten na aankomst verschillende keren om een ​​drankje vragen. Aan de keukenkant, eventuele pizza's, basic en smakeloos. Duur voor zeer gemiddelde kwaliteit.
Uitstekend gegeten en zeer goede service. Een beetje luidruchtig, maar het is niet vervelend, het is beter om mensen te hebben die alleen zijn. Nooit teleurgesteld in dit restaurant en ik kan niet wachten om mijn kleinkinderen daarheen te brengen.Eten: 4/5
We zijn nu meerdere keren in dit restaurant geweest. Zeer hartelijke ontvangst, vriendelijke bediening, pizza's en afwas zijn extra's. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. We raden aan en we zullen snel terugkomen.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid