facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'olive Noire

"Bienvenue à l'Olive NoireSalvatore Cutaia, propriétaire de l’Olive Noire, a le plaisir de vous accueillir à Saint-Ghislain dans un cadre unique.Une atmosphère lounge et feutrée, une carte variée, des services de qualité et un personnel constamment à la recherche de votre confort caractérisent son établissement.A l’Olive Noire, chaque détail a été pensé pour que votre visite soit un moment privilégié.Notre adresse regroupe un service traiteur, une épicerie fine, une cave à vins,champagne, spiritueux, cadeaux d'entreprise divers.L’Olive Noire c’est donc, un service traiteur qui vous régalera et une épicerie fine qui vous ravivera, sans oublier la cave qui vous enchantera."
Adres: Rue Grande 71-75 , Saint-ghislain 7330, BE
Telefoonnummer: 065 60 02 50
Stad: Saint-ghislain
Route: Rue Grande 71-75
Postcode: 7330



op zoek naar gerelateerd: Menu traiteur Saint-Ghislain, Olive noire fausse, Restaurant Saint-Ghislain, Olive noire traiteur Rue Grande Saint-Ghislain, La Brasserie Saint-Ghislain, Restaurant grec Saint-Ghislain, Traiteur Olive, Restaurant Bonifacio, Saint-Ghislain menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'abbaye L'abbaye 394 meter Ongelofelijk op dinsdagavond gegeten, zaak was behoorlijk gevuld, vriendelijk en hard...
Recensies
Vriendelijke en warme plek die uitnodigt om een ​​gezellige avond door te brengen. Het personeel lacht en is vriendelijk. Ruime keuze aan gerechten en specialiteiten met enkele suggesties van de chef. Waar voor je geld. Enige nadeel, de kamer beneden wordt lawaaierig op drukke avonden, maar dat weerhoudt me er niet van om steeds weer terug te gaan. . .
Erg goed. Zeer vriendelijk personeel. Vriendelijke plek. Qua prijs is er voor ieder wat wils. Ik raad aan, zelfs als de reputatie van het restaurant ongeëvenaard is! Tot binnenkort
Schitterende kamer die alleen al de omweg waard is. De ruimte zelf is een kunstwerk met ijzerwerk en muurschilderingen. Ik laat je de gerechten ontdekken die net zo goed meesterwerken zijn.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad ten zeerste aan. Evenals de cateringservice.
Het restaurantpersoneel is geweldig en attent, de gerechten zijn heerlijk, de wachttijd is kort, zelfs als het restaurant vol is. De wijn is erg goed, goede keuze en advies van de baas. De borden zijn vol. Het was een primeur voor mij, maar ik zou graag teruggaan om alle gerechten op het menu te proberen?
Zeer mooi en goed restaurant -;
Geweldige plaat. Warme plek en behulpzaam personeel.
Het is een restaurant. Ja. Dus gaan we daarheen om goed te eten. Dit impliceert dat de gerechten goed moeten zijn, dat is het ook. De hoeveelheid is er echter niet! Ik eet in redelijke hoeveelheden en hier had ik niet genoeg. Teleurgesteld.
Zeer goed, vers, veel keuze. De gestoomde groenten zijn om voor te sterven. De ontvangst is geweldig, niets te zeggen dat ik aanbeveel!
Helemaal niet geweldig. Dag L zwarte olijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid