facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'âme du chocolat

L'âme du chocolat

Info

Chocolatier artisanale familial : Pralines, Truffes, mendiant... L'âme du chocolat Belge à côté de la Grand Place de Bruxelles.

Geschiedenis

L'âme et l'amour du chocolat se perpétuent de génération en génération : depuis 1985 deux générations d'artisans du chocolat Belge font honneur à notre gastronomie.
Nous fabriquons de manière artisanale nos chocolats tous les jours mais aussi avec notre âme d'enfant.

Adres: Taborastraat 13, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +32 475 56 54 72
Stad: Brussels
Route: Taborastraat 13
Postcode: 1000


Recensies
Beste praline ter wereld
Het mooie meisje!! De chocolade wordt in eigen huis gemaakt, gemaakt door zijn vader en ze zijn erg goed. Hij probeerde ons te begrijpen, ook al spraken we geen Frans of Engels en dat wordt gewaardeerd. Wij wisten niet welke te kiezen en hij heeft ons heel goed geadviseerd. Ik vond het niet duur en ze gaven ons zelfs korting. Als ik terugkom naar Brussel, kom ik terug!!!
Uitzonderlijke kwaliteitsproducten. Duidelijke knowhow. De chocolaatjes en fruitpasta zijn heerlijk lekker!
Zeer warm welkom, de vader heeft de chocolaatjes gemaakt en zijn dochter staat aan de kassa, deze laatste deelt met u haar kennis en de liefde voor echte chocolade met de hand gemaakt, iets dat zeldzaam aan het worden is. Dringend aanbevelen.
We namen een doos met mixen en eerlijk gezegd is het puur plezier bij elke chocolade. Er ontbreekt alleen een klein papiertje met de verschillende smaken.
Hield van de verscheidenheid aan chocolaatjes! Geweldige plek om chocolaatjes te kopen om mee naar huis te nemen voor toeristen.
Leuke ontdekking! Zeer goede chocolaatjes voor een redelijke prijs.
Beste truffelchocolade ooit.. De dochter van de ambachtsman is zo aardig
Zeer warm welkom en kwaliteit chocolaatjes. Ik raad +++ aan
Zeer vriendelijk personeel en voortreffelijke zelfgemaakte pralines! Dit alles voor zeer redelijke prijzen. Aan te bevelen en opnieuw aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid