facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Instant Gourmand

L'Instant Gourmand
"C’est dans un cadre simple et convivial que Nadine & Eric vous reçoivent. Eric et Pauline en cuisine vous proposent de découvrir une cuisine française traditionnelle alliant saveur et finesse. En effet la fierté du chef est de vous faire déguster, de l’apéritif au café, toutes préparations maison. Valentin en salle, vous fera patienter en toute simplicité et dans la bonne humeur. À l’instant gourmand, il faut savoir prendre le temps pour déguster les bons plats."
Adres: Rue de Braibant 3 , Hamois 5360, BE
Telefoonnummer: 083 21 36 24
Stad: Hamois
Route: Rue de Braibant 3
Postcode: 5360


Openingstijden

Woensdag: 12:00-15:30
Donderdag: 12:00-15:30
Vrijdag: 12:00-15:30
Vrijdag: 19:00-21:00
Zaterdag: 19:00-21:00
Zondag: 12:00-15:30

Recensies
Zeer verrassend en verzorgd
Lekker eten vriendelijke bediening en vooral niet duur
Vriendelijke ontvangst allesvers
Zeer leuke ontdekking, de gerechten waren erg goed, vers, huisgemaakt en heel mooi gepresenteerd. De ontvangst was zeer vriendelijk, we komen graag terug. Wijnliefhebbers zullen ongetwijfeld in hun nopjes zijn met de keuze aan wijnen, persoonlijk zijn wij geen wijnliefhebbers maar we hebben het advies gezien van de sommelier om ons heen. Bij het aperitief kregen we hapjes. Als we dan toch een klein puntje zouden moeten plaatsen dat niet negatief was maar wat ons inziens wel wat lang duurde dan is het het wachten op de afwas... wij kwamen om 19.15 uur aan en het hoofdgerecht kwam om 21.30 uur aan. Daarna is het persoonlijk, iedereen heeft zijn eigen idee van perfecte timing. In ieder geval zonder aarzelen te boeken.
Topservice, kennis van de wijnen bij de gerechten te goed, en de menu's echt te goed, onverslaanbare prijs kwaliteitEten: 4/5
Zeer leuke ervaring voor een eerste keer alles was zeer goede service echt aangenaam. We zullen teruggaanEten: 5/5
Ik ben er al een hele tijd niet meer geweest. Nieuwe decoratie. Kleine kamer maar goed geluiddicht. Onberispelijke service, maar een beetje lang met een jong kind. Heerlijk 3-gangenmenu voor alle smaken vis of vlees voor 22 € exclusief wijn 3 "ontdekking" glazen aan 13 €. Perfecte porties. Enige nadeel maar niet serieus is het gebrek aan parkeergelegenheid. Alles is schoon en het personeel is vriendelijk, vrolijk en attent. Plaats om zo snel mogelijk te ontdekken. Dank aan het hele team.
Het restaurant is erg vriendelijk. Je voelt je daar erg op je gemak. De mogelijkheid om een ​​wijn per glas te kiezen is erg belangrijk. De maaltijd was echt heel goed. Een favoriet voor dit restaurant.
Een prachtige ontdekking! Van voorgerecht tot dessert was alles perfect! Om nog maar te zwijgen over de service en vriendelijkheid van de huurders. De prijs is heel redelijk, vooral als je de kwantiteit en kwaliteit van de diensten ziet. Ik raad ++++ aan en we komen terug! Dankjewel !
Eerste keer en niet de laatste denk ik. Het is echt uitstekend, verfijnd en zeer goed geserveerd. Perfecte prijs-kwaliteitverhouding. We hebben genoten van ons menu en zijn erg blij met deze geweldige ontdekking. Proficiat aan het hele team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid