facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L’inside Yoga

L’inside Yoga

Info

Ik ben een professionele en gepassioneerde, 500hr gecertificeerde yogalerares. Ik geef yoga Groepslessen, priveles en bedrijfsyoga.



"L'inside geeft groepslessen yoga , bedrijfsyoga en privéyoga.We zijn ook gespecialiseerd in sport en ontspanningsmassages. Dit kan bij u in het bedrijf of bij u thuis."
Adres: sint jozefstraat 1, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 32472273457
Stad: Torhout
Route: sint jozefstraat 1
Postcode: 8820



op zoek naar gerelateerd: Groepslessen Torhout, Kinderyoga Torhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caldare Sauna & Wellness Caldare Sauna & Wellness 2 km Aangenaam en uitgebreid saunacentrum met drie sauna's, een hamam,zwembad verschillend...
Recensies
Eén van de beste yogadocentes die ik al heb gehad. Er zijn verschillende yogavormen die kunnen worden gevolgd yin, gentle flow, vinyasa, waardoor je altijd wel een stijl vindt die het best bij je past. De yogasessies zijn zeer goed opgebouwd. Er wordt altijd gestart met een rustige opwarming om het lichaam klaar te stomen op de wat meer actieve houdingen die zullen volgen. Doordat Leen de yogales mee volgt, kun je altijd even piepen of je de houding juist uitvoert. Zo nodig heeft ze persoonlijke feedback en variaties op de houdingen zodat je zelf kunt kiezen of je de houding basic houdt of liever wat uitdagender maakt. De lessen worden altijd afgesloten met een heerlijke relaxatie en een verkwikkend theetje. Zeker een aanrader!
Leen is een topper in haar vak! Zachtaardig, lief en heel geduldig… je voelt je hier direct ‘thuis’ Yin yoga is ideaal na een operatie of kwetsuur om terug soepel te worden en te blijven.. of gewoon om terug de rust te vinden bij jezelf ;
Na het proberen van verschillende yoga lessen ben ik bij Leen beland. Ik ben geen makkelijke klant door een rugblessure maar door haar individuele aanpak en kennis van anatomie was het heel aangenaam en effectief. Mijn rugklachten zijn met elke les verminderd. Zeker een aanrader voor beginners en gevorderden.
Zowel mijn vrouw gevorderde als ikzelf beginner kregen een unieke ervaring tijdens een persoonlijke sessie. Leen is een echte professional. Echt top!
Leen doet je alle zorgen en stress vergeten. Na een les kan je er weer tegenaan. Zalig moment. Zou het niet meer kunnen missen.
Aangename lessen. Worden op een zeer professionele manier gegeven. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid