facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'histoire Sans Faim

Adres: Chaussée de Bruxelles 29 Brusselsesteeweg 29 , Vorst 1190, BE
Telefoonnummer: 02 376 10 53
Stad: Vorst
Route: Chaussée de Bruxelles 29
Huisnummer: Brusselsesteeweg 29
Postcode: 1190



op zoek naar gerelateerd: l histoire sans faim vorst, tripadvisor vorst, restaurant vorst nationaal, vorst nationaal eetgelegenheden, eten in de buurt van vorst nationaal, grieks restaurant vorst
Recensies
Ligt op 8 minuten stappen van Vorst Nationaal, ideaal om voor een optreden nog iets te gaan eten. Het vlees is erg lekker en de bediening correct en vriendelijk.
Super lief personeel,lekker eten het terug keren waard
Heerlijk vlees op een steengrill, zonder enige verdere franjes. Maar met huisgebakken frieten. De vrouw des huizes is Vlaams, de man des huizes niet. Resultaat: een echt Brussels adres, minus de hipsters.
Supervriendelijke dame, vlot vlaams & frans. Het eten...héérlijk vlees op steen. Al een paar keer geweest, echte aanrader
Een formidabel gastvrij koppel ontvangt u en bedient u op uw wenken. Met een zalige steengrill als hoogtepunt van een meer dan geslaagde maaltijd.
Kom ik regelmatig eten met het werk. Zeer goed eten hier op steengrill. Is ook gezellig en de bazen zijn supertof.
Een origineel buurtrestaurant, superstil en superlekker. Er is niet te veel om je hoofd te krabben om te weten wat je moet bestellen, hier is het een restaurant van pierrade! Het vlees is goed, de porties vrij gul. Mijn enige spijt is dat ik niet eerder op hun deur heb geduwd! Ook met kinderen is de ontvangst geweldig!
UITSTEKEND adres om een ​​goed stuk vlees, kip, scampi... op steen te eten en naar wens! Je krijgt je vlees, salade, saus en friet plus een hete steen die gemakkelijk een comfortabele maaltijd meegaat! Je krijgt je vlees rauw en niet voorgegaard zoals in andere restaurants die dezelfde service bieden. Je kookt het dus echt naar je zin. De tafels zijn ruim, de service is erg snel, de plaats is vrij aangenaam en rustig en je wordt bediend door de eigenaar die erg gastvrij is. Ik raad het zonder enige aarzeling aan!!!
Een aangename ervaring met een vernieuwend concept vlees bakken op een verwarmde grill vergezeld van frietjes en salade, alles in een ruim en familiaal kader: alle elementen zijn aanwezig om een ​​goede avond door te brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid