facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Heure Bleue

L'Heure Bleue

Info

… sélectionner des thés de qualité et de toutes origines, prendre le temps de vous guider, vous faire partager ma passion pour les puerh,...

Geschiedenis

… sélectionner des thés de qualité et de toutes origines, prendre le temps de vous guider, vous faire partager ma passion pour les puerh,...

Adres: Avenue des Arts 12 Kunstlaan 12 , Saint-Josse-ten-Noode 1210, BE
Telefoonnummer: 02 223 40 75
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Avenue des Arts 12
Huisnummer: Kunstlaan 12
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 12:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: l'heure bleue betekenis, l'heure bleue essaouira, l'heure bleue guerlain, l'heure bleue nosy be, l'heure bleue guerlain review, l'heure bleue restaurant, l'heure bleue cerfontaine, l'heure bleue bonnieux
Recensies
Zeer leuke winkel. Juwelenschatten en een zeer aangename "upcycling-workshop". Grote keuze aan theesoorten en theeaccessoires. Een advies? Ga ervoor!
Ik raad deze winkel zonder aarzeling aan! Ik ging daarheen voor een zilveren ringreparatie en de manager was in staat om de meest geschikte oplossing te vinden voor de staat van mijn sieraden. Ik heb mijn ring teruggevonden in een onberispelijke en gestolde staat. Ik raad de winkel ook aan vanwege de brede selectie aan infusies en heerlijke theesoorten. Naast producten en diensten van hoge kwaliteit, zijn de twee beheerders erg vriendelijk en geven ze zeer goed advies. Tot slot staat de winkel vol met sieraden en cadeau-ideeën.
Buitengewone kwaliteit van ontvangst en grote keuze aan sieraden voor alle prijzen. Er is zelfs de mogelijkheid om je kostuumjuwelen daar te laten repareren: ik heb het getest en ik heb het geadopteerd. Er is ook een grote selectie thee en kruidenthee van alle soorten en voor alle indicaties, maar ik kan je er niet echt over vertellen, ik ben meer zoals .
Zeer mooie plek gerund door liefhebbers. Madame maakt en kiest sieraden, Monsieur zorgt voor thee en infusies. Ik had een voucher gekregen voor een proeverij. Het was een heel gezellig moment. Ik heb veel dingen geleerd. Ik raad ten zeerste aan!
Deze plaats is klein maar vol goede en mooie dingen. Ik drink alleen infusies en er is een buitengewone keuze en originele en biologische melanges. Er is veel apparatuur nodig om thee te zetten en het is leuk om kwaliteitsgereedschap te vinden. Last but not least zijn er sieraden, sjaals en mooie tassen, dus het is een geweldige plek om jezelf en degenen die je wilt te verwennen.
Ik ben nog steeds onder de indruk van alles wat ik in deze winkel heb mogen ontdekken! Ongelooflijke thee en kruidenthee en zeer gastvrije service. Ik kom met veel plezier terug!
Voor een geschenk dat terloops goed gevonden is, Of de zeer goede selectie thee. Voor professionaliteit-localist! Goed adres goed bereikbaar met metro of fiets.
Klein, maar "geconcentreerd". Als je een passie hebt voor thee en theeserviezen, maar ook voor oosterse of etnische voorwerpen en etnische of luxe kostuumjuwelen, dan is dit de plek voor jou! De prijzen zijn eerlijk, niet te hoog en niet te laag. De etalages vol objecten nodigen uit om binnen te komen, helaas zijn de openingstijden niet bepaald de meest standaard.
Hoe deze unieke plek in Brussel te verklaren? Thee, vaak biologisch, met een uitzonderlijke keuze en advies van dezelfde waarde. Sieraden, theepotten en altijd goed advies. Twee nobele ambachtslieden.
Leuke theewinkel waarvan we je de oorsprong uitleggen en sieraden waarvan we de makers vertellen, de 2 gaan hand in hand omdat ze ooggenot en smaak combineren, kortom met een hoog therapeutisch gehalte maar met een lage impact op de portemonnee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid