facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'harmonie

L'harmonie
Adres: Grote Markt 10 , Renaix 9600, BE
Telefoonnummer: 055 21 11 74
Stad: Renaix
Route: Grote Markt 10
Postcode: 9600


Recensies
Zeer mooi, karaktervolle kroeg met een ruim aanbod met oogs voor lokale bieren. Ideaal gelegen aan de grote markt en nabij het stadhuis. Wc's hadden wel nood aan een deftige poetsbeurt. De bediening was erg vriendelijk en gastvrij voor ons als toeristen.
Nog nooit gegeten. Maar het interieur, alleen al daarvoor moet men naar Ronse komen.Service: 5/5
Mooi café op de grote markt van Ronse. Taferelen met authentieke keramiektegels van Boch aan de wand. Meerdere bieren van het vat.Service: 4/5
Tof concept, toffe bazen en personeel. Altijd welkom en zeer lekkere Maarkedalse tripel.Eten: 5/5
Heel mooi groot cafe echt een bezoek waard.Service: 5/5
Aangenaam café dat gekend is om zijn sportuitzendingen. Vriendelijke bediening! Gelegen pal op de grote Markt van Ronse. Parkeergelegenheid binnen wandelafstand! Heel veel politieaandacht wel ter voorkomen/ bestrijden van mogelijke overlast. Hier was echt niet het minste spoor van op het moment dat ik deze leuke kroeg bezocht. Toilet kon properder zijn, maar dat is uiteraard een beetje geluk hebben met de hygiëne van de andere barbezoekers. De toiletten kunnen niet full-time bemand worden. Anders kost het 50cent of meer zoals op andere plaatsen. Fijne muziek. Niet storend voor wie een praatje komt slaan.
Aangenaam cafe, vlotte bediening en zeker niet duur. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug!
Zeer gezellige brasserie. Het gebouw dateert van begin jaren 1900 en is nog zo goed als in originele staat. Super mooi en gezellig. Aan de muur hangen taferelen in geglazuurde tegels gemaakt door Bosch Freres. Het mooiste café op de grote markt. Zéker een bezoekje waard.
Kan niks vertellen over het eten, 'k kwam voor het bier en de kennissen/vriendenService: 4/5
Alkes goed daarEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid