facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'estaminet wallon

L'estaminet wallon
Adres: place de beignée, 9, 6120 Ham-Sur-Heure, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 071221322
Stad: Ham-sur-Heure
Route: place de beignée, 9
Postcode: 6120


Recensies
Professionele bediening, lekker en verzorgd eten met liefde voor de producten. Interessante bierkaart.
Wil je vers en lokaal eten onder het genot van een goed biertje? Dit is de plek voor jou! We hebben ruimte voor ons in de kamer, het belangrijkste is echt niet om klanten op te stapelen maar om ze in de watten te leggen zodat ze het meeste comfort hebben! De serveerster is geweldig, attent. Aanbevelen ! Aan de andere kant, de keerzijde van de medaille, vergeet niet te reserveren!!
De omgeving is heel mooi. Ik was eerder in Hussard geweest en was erg blij om te zien dat dit restaurant weer open ging. Het eten is erg goed en goed voorbereid. Het idee om bij elk gerecht een passend bier aan te bieden is echt interessant. Een echte traktatie. Goed en aangenaam zonder echter gastronomisch te zijn. Er zit niet veel onderzoek in de gerechten. Maar het is nog steeds goed. Het enige nadeel: de porties redelijk redelijk. Vrij lange wachttijd. Meer dan een uur tussen elke gang. Eindelijk de prijs die waarschijnlijk 20% te hoog is in vergelijking met de kwaliteit van de aangeboden gerechten
Royale keuken en gastvrijheid! Een heerlijke PAQ karbonade van 4cm dik, een Dame Blanche zoals wij ze graag hebben. Allemaal met hele lekkere food/bier combinaties
Een warm welkom, smakelijke keuken voor het plezier van de smaakpapillen. Mooi onderzoek voor de gerechten, een aangename verrassing. Grote selectie bieren passend bij de gerechten. We zullen terug komen.
Het was de chef-kok van een heel erg goed restaurant die me dit adres aanbeveelde, met de vermelding "als ik mezelf moet trakteren, ga ik daarheen. Ga daarheen met je ogen dicht". En wat een genot om dit adres te hebben ontdekt, het is nu mijn favoriete etablissement .. veruit! ALLE GERECHTEN ZIJN EEN CULINAIRE ONTDEKKING .. en in kwantiteit! En laten we het hebben over de service, die is onberispelijk lachend, beschikbaar, efficiënt, discreet ..! In deze periode van opsluiting kan ik niet wachten tot het weer opengaat om er zo snel mogelijk weer heen te gaan.. Ps: en bedankt dat je zo betaalbaar bent, zodat ik kan blijven komen zodra ik er zin in heb :
Een uitzonderlijke keuken, verfijnd met respect voor seizoensproducten, dit alles in een zeer warm kader! Voor liefhebbers van lekker eten moet je daar zijn!
Karim Pierlot transformeerde onlangs zijn "Hussard" tot de Estaminet Wallon en richt zijn keuken nu duidelijk op lokale specialiteiten en bereidingen. Zijn eendenborst met sinaasappel en kaneel is een killer, zijn kalfswang met champignons en prei een onbeschrijfelijke verrukking. En wat te denken van de "Couilles de Suisse" als toetje, een zoetigheid in de vorm van een Proust madeleine voor Carolos. Op verzoek of tijdens speciale menu's bereidt Karim maaltijden passend bij zijn gerechten met ambachtelijke bieren. Het biedt ook een uitgebreid menu met originele gehopte dranken. Een must, tegen redelijke prijzen.
Omdat we heel goed eten, is het goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid