facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Escale des Sens

L'Escale des Sens

Info

Institut de beauté et bien-être à Embourg



"L’Escale des Sens qui depuis 2012 ne cesse de prendre soin de vous.Une véritable envie de vous faire du bien?Alors, prenez du temps pour vous et passer un moment d’exception à l’Escale des Sens.Nos produits [comfort zone] et Baija sont disponibles sur notre E-shopConseils et diagnostique de peau gratuits sur rdv.Visitez notre carte de soins et laissez vous tenter...À bientôt,Sarah "
Adres: Voie de Liège 116, 4053 Embourg, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0485504950
Stad: Embourg
Route: Voie de Liège 116
Postcode: 4053


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Esthéticienne Beaufays, Lagoon embourg, Comfort zone institut, Comfort Zone produits, Institut de beauté Embourg, Ma parenthèse Embourg, Comfort Zone Belgique, Escale Bien être
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Loge Beauté par Stéphanie Meers La Loge Beauté par Stéphanie Meers 848 meter Maquilleuse professionnelle Diplômée Make up Forever Academy RTL TVI / MAC Cosmetic...
Recensies
Personeel aan de top van zeer goed advies, vriendelijk, attent, duwt de consumptie niet geweldig? Super goede kwaliteit gezichts-, lichaams-, zonne-, make-up schoonheidsverzorgingsproducten je kunt echt het verschil zien Ik ben er super blij mee Heerlijk geurende producten ook voor het interieur van de kaars, ruikt lekker Niets dan prachtige producten om deze winkel te bezoeken, is om het alleen nuggets te adopteren ??
Ik had hier vandaag mijn eerste afspraak, zal zeker niet de laatste zijn het personeel is zeer professioneel. Ik had een massage geboekt en de dame luisterde naar mijn wensen alvorens te beslissen over het type massage.
Zeer mooie instituuts-/winkelruimte. Hartelijk welkom ! Kwalitatieve diensten en producten! Alles om je goed te voelen en te genieten. Een kleine tussenstap in ons hectische leven!
De massage was geweldig. Een echt moment van ontspanning in een supergezellig kader.
Geweldige service en kwaliteitsproduct. Ik raad aan
Een oase van ontspanning; een plek die bevorderlijk is voor ontsnapping en ontkoppeling... Topteam: advies / producten / zorg... Ik word nooit moe om cadeaubonnen te ontvangen of mezelf te geven! die ik gebruik volgens mijn wensen of behoeften van het moment... Zie jou binnekort!
Mijn zoon is een 6-jarige man die van massages houdt. Hij kon genieten van een massage aangeboden door de kerstman. Hij heeft er erg van genoten. Sarah Cornet is een dame van grote vriendelijkheid en zeer attent. We komen er op terug.
Het deed me een wereld van goed, ik was helemaal ontspannen na de rustmassage, ik raad het ten zeerste aan, warm welkom en de thee na de behandeling was heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid