facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'ecuyer

L'ecuyer
Adres: Place du général Leman 2 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 252 08 89
Stad: Luik
Route: Place du général Leman 2
Postcode: 4000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Celtic - Urban Pub Celtic - Urban Pub 2 km Toffe plek om een lekker fris biertje te drinken
Take Off Take Off 2 km
Recensies
Geweldig, super lekker aanraderEten: 5/5
Lekker eten tegen een zeer schappelijke prijs. Uitzicht op verkeersplein niet geweldig maar het eten maakt dat goed. Ballen gehakt zijn een aanrader!
Restaurantje ziet er eenvoudig uit, ligt aan een drukke straat en biedt wat uitstraling betreft een eenvoudige indruk. Wel oogt alles strak georganiseerd, goed doordacht en het eten is meer dan prima! Zowel op kwantiteit als op kwaliteit is niets aan te merken. We hebben heerlijk gegeten!
Geven aan dat heel het restaurant vol gereserveerd is, terwijl er geen gasten zijn. Later op de avond was het hele restaurant nog leeg, teleurstellend.
Prima authentiek eten. Vooral de Luikse ballen en als je dan nog eetlust hebt neem dan de Chocolade mousse nog nooit zo lekkere op! Ruim voldoende voor 2.
Goede ontvangst, heerlijke maaltijd, we namen steaks geserveerd in een pan met sauzen: witlof / spek, roomchampignons, geplette peperroom, onberispelijk koken, mals vlees naar wens, vrijgevigheid in groenten en garnering friet, pasta, kroketten of rostis . Goede wijn van de eigenaar voor € 16,50 per fles. Goede service met een glimlach. Een heel goed moment voor mijn maag! Zou ik teruggaan? Graag met je ogen dicht!
Als je van vlees houdt, is dit de plek om naartoe te gaan. Ik nam een ​​peer van 650 gram, grand marnier roze pepersaus. Een moordenaar, ik raad het ten zeerste aan.Eten: 5/5
Een aanrader in Luik. Het vlees is uitstekend, de service vriendelijk en welwillend, de prijzen meer dan betaalbaar... stop met denken en... Let's go! Eten: 5/5
Uitstekende lunch. Jammer voor de restaurateurs: door de werken van de tram kun je niet genieten van het terras. Maar binnen waren we prima. Uitstekende maaltijd misschien een beetje te veel?
Uitstekend vlees en zeer vriendelijk personeelEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid