facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Eau Dix-Sept

L'Eau Dix-Sept

Info

Privé-wellness / B&B



"Welkom in ons wellness-complex L'eau Dix-sept! Hier kan je even wegzinken in een droomwereld, waar genieten en relaxen op de eerste plaats staan. Eventjes weg van alles en lichaam en geest volledig tot rust laten komen. Een Barrelsauna, infraroodsauna, stoombad en jacuzzi staan ter uwer beschikking. Enjoy every moment!"
Adres: Boeregemstraat 17, 9840 Zevergem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032477688200
Stad: Zevergem
Route: Boeregemstraat 17
Postcode: 9840


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Privé wellness overnachting, Kajuit 37, Privé sauna Gent, Wellness Dentergem, Wellness Wetteren, B&B met wellness en massage, Sauna Lede, Privé sauna Vlaamse Ardennen
Recensies
Warme ontvangst. Vele opties om tot rust te komen door de aanwezigheid van ligzetels, jacuzzi, sauna, stoombad, infrarood. Enkel is het geluid van de autostrade wat storend. Netjes en mooi ingericht. Proper onderhouden. Goed geslapen. Lekker uitgebreid ontbijt. Er werd geluisterd naar onze wens voor alcoholvrije drank en vegetarisch ontbijt. Wij waren door omstandigheden een half uur te laat. Dit was echter geen enkel probleem voor Ellen. Wij komen zeker nog terug!
Heel mooie wellness, vriendelijk ontvangen. Fris water, koffie en thee in de prijs. Goed aanbod van toestellen. De hamam was mijn persoonlijke favoriet. Enige minpuntje is dat er onvoldoende ventilatie is waardoor er wat lichte plekken zichtbaar zijn. Hebben wel enorm genoten van de rust.
Super vriendelijk en heel netjes!!! Alles was naar wens! Wij komen zeker terug!
Al veel prive wellness gedaan, maar deze is super ! Alle faciliteiten zijn er en heel toffe mensen ! Echt een aanrader ! Als je wil genieten; moet je dit hier doen.
Mooie en nette wellness! Voldoende faciliteiten om je avond te vullen. Zeer vriendelijke ontvangst. Alles was dik in orde en dus zeker een aanrader!
Ontbijt met wellness. Super uitgebreid met oog voor verse en lokale producten. Meer dan genoeg om gezellig te ontbijten. De faciliteiten zijn allemaal goed uitgerust en proper. Vriendelijke uitbaters die zorgen voor een aangenaam zen moment. Aan iedereen aan te raden!
We waren er dit weekend te gast voor de wellness. Het begon al met de zeer aangename ontvangst. Daarna heerlijk genieten in een zeer leuke setting. 3u heeft nog nooit zo kort aangevoeld! Vlotte en zeer vriendelijke begeleiding en afronding. Ik kan dit adresje alleen maar ten zeerste aanraden. Wij komen alvast zeker nog terug. Toppertje!
Een hele grote aanrader als je een paar uur volledige rust en ontspanning zoekt! Warme ontvangst en prachtige setting. We hebben genoten!
Heel mooie gezellige wellness... vriendelijke uitbaters... goed geslapen en top ontbijt ... bedankt we kunnen er weer even tegen gr David en Cindy De Greve
Vriendelijke eigenaar, goed onderhouden faciliteiten en een rijkelijk ontbijt s'morgens na de overnachting. M.a.w. alles wat we nodig hadden voor 'even weg' te zijn uit de dagelijkse sleur. Wij komen zeker terug, tot binnenkort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid