facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'eau de Lo

Info

Helaas definitief gesloten.

Geschiedenis

L'Eau de Lo is een wellness- en beautycentrum waar persoonsverzorging en persoonlijke verzorging op gelijke voet staan. De strakke architectuur van het gebouw ademt rustig en nodigt uit tot een weldoende onthaasting.
Door zijn opvallende structuur biedt L'Eau de Lo u op elk moment die geborgenheid en sereniteit die u optimaal doet ontspannen.

L'Eau de Lo beschikt naast een ruime waaier van relaxfaciliteiten (hamman, sauna, dompelbad, infraroodcabine, ligweide) over een unieke formule van beauty- en wellness-arrangementen.

U kiest zelf de massage en olie die het best bij u passen en stelt zo uw persoonlijke verwenning samen. Een team van attente en professionele medewerkers staat garant voor een weldadige en onvergetelijke ervaring.

L'Eau de Lo biedt u ook het neusje van de zalm op culinair vlak. In een ontspannen sfeer serveren wij u een verfrissend drankje, een knapperig slaatje of verrassen wij u met een van onze dagverse schotels.

L'Eau de Lo: het verschil zie je, voel je, proef je!
Iedere dag van de week!


Het wellness center is open: maandag t/m zondag van 11:00 - 23:00
op zon- en feestdagen tot 21:00
GESLOTEN OP DINSDAG (behalve de 1e dinsdag van elke maand: badpakkendag van 15u tot 23u).

Het beauty center is open: maandag t/m zaterdag van 10:00 - 22:00.
Op dinsdag, zon- en feestdagen gesloten

Adres: Antwerpse steenweg 110, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 093480500
Stad: Lochristi
Route: Antwerpse steenweg 110
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Wellness Lochristi, Sauna Lochristi
Recensies
wij gaan daar zeer graag, meer moet het niet zijn. vriendelijk, proper kortom aangenaam vertoeven. wij komen er altijd ontspannen buiten.
Proper, vriendelijk, lekker eten
Super ontspannen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid