facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Ô de Samme

L'Ô de Samme

Info

Une table authentique dans un cadre chic et cosy d'une maison de maître au bord de l’ancien canal, rénovée dans un style classique contemporain.

Geschiedenis

Dans un cadre chic et cosy d'une maison de maître au bord de l'eau, rénovée dans un style classique contemporain, vous pourrez venir y déguster une cuisine française de bon goût où les produit frais sont à l'honneur tels que les St Jacques bretonnes,fromages d'ici et autres viandes d'appelation, le tout orchestré par un service de qualité et à votre écoute.



"C’est une cuisine simple, soignée, de la cuisine que j'aime et de proximité.A partager en famille, entre amis, entre collègues. Quelques plats, quelques vins, quelques bières et toujours du goût dans l'assiette avec un budget maîtrisé."
Adres: Rue de la Samme,26, 7181 Arquennes, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 067/85.58.47
Stad: Arquennes
Route: Rue de la Samme,26
Postcode: 7181


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: l'ô de samme carte, l o de samme facebook, Le chalet de lÔ de Samme, Restaurant Arquennes
Recensies
Zo jammer dat er geen salade bij de file pure was. Dus enkel vlees en 1 kleine portie frietjes. Beetje meer zou je klanten een beter gevoel geven.
Absoluut bijzondere ontdekking! Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening.Eten: 5/5
We konden als diner de lunch nemen van 27euro. Ongezien! Mise en bouche, heerlijke !! soep, hoofdgerecht en koffie gaurment 5 Mini desserts. Alle gerechten met passie en creativiteit geserveerd. De smaken zaten subliem. Dat in een super setting, uiteraard een extra glaasje wijn .. dit was TOP!Eten: 5/5
Alles omvattend SUPER en zeer vriendelijke bazen
Onwijs goed eten en het restaurant ziet erg super mooi ingericht uit.
Zeer smaakvolle en kwalitatieve gerechten. Iers filetstuk was boterzacht gegrild en zalig van smaak. Leuke avond gehad.
Hele leuke ontdekking voor onze trouwdag Zeer goed advies over de keuze van gerechten en wijn. Verfijnde gerechten en een chique en vriendelijke sfeer. Attent personeel omdat ze voedselallergieën hadden en mijn gerechten konden aanpassen.
De obers zijn attent, luisteren naar wensen, weten hun producten uit te leggen en hebben gedegen advies. De gerechten zijn vers en van goede kwaliteit. Het was een uitzonderlijke ervaring voor de smaakpapillen
We hebben een heerlijke avond gehad in Ô de Samme. Een vrijdagavond met het gezin, op de veranda! Restaurant goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid… De ontvangst en de bediening zijn heel prettig! Een fijne en kwalitatieve keuken. Een behoorlijke prijs-kwaliteitverhouding! Uiteindelijk een adres om aan te bevelen.
We aten in de kleine veranda bij het vuur, de sfeer was erg gezellig! Het Valentijnsmenu was erg goed en overvloedig 3 gangen voor ons. We raden dit etablissement aan met onze ogen dicht en we zullen terugkomen. Bedankt aan het team voor het welkom.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid