facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'avonture Beautylounge

L'avonture Beautylounge

Info

Toffe Beautylounge met nét dat ietsje meer....
Waar vooral u, als klant, centraal staat.
U een goed gevoel geven...dat is onze missie ;-)

Geschiedenis

Gelaatsverzorgingen - massages & pedicures, behandelingen die door onze klantjes enorm gewaardeerd worden.
Wij nemen graag onze tijd voor u en luisteren naar uw wensen.
Naast verzorgen is het ook een moment van ontspanning, een praatje maken..kortom, u laten genieten...dat is onze missie!



"Toffe Beautylounge met nét dat ietsje meer...Wij bieden zowel schoonheidsbehandelingen als kledij, nemen voldoende tijd voor u en u krijgt steeds een drankje voor, tijdens of na uw aankoop.Onze hoofdmerken in kleding zijn K-design & Terra di Siena en hebben regelmatig nieuwe stuks binnen. Die vind u steeds op onze fb-pagina."
Adres: Asschout 29, 9940 Evergem
Telefoonnummer: 0494 672 372
Stad: Evergem
Route: Asschout 29
Postcode: 9940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zen Your Body Massages Zen Your Body Massages 2 km Heerlijke massage Martine, merci!
Anova-therapie Anova-therapie 2 km Stress komt sluipend in ons leven , slapend worden we eraan gewoon . Tis pas als je ...
Esthetiek Mollitia Esthetiek Mollitia 2 km Zeer spontaan en aangenaam contact in een mooie en verzorgde zaak, met het juiste adv...
Schoonheidsinstituut Imperia Esthetica Schoonheidsinstituut Imperia Esthetica 2 km Schoonheidsinstituut Imperia Esthetica Belzele Dorp 24 - 9940 Belzele (Evergem)
Recensies
Gegaan voor mijn wenkbrauwen. Had gevraagd voor gewoon een opkuis van mijn wenkbrauwen. Ik had dikke wenkbrauwen die al redelijk mooie vorm hadden ze heeft er een dunne boog van gemaakt. Boven op heb ik een grote wonde bij mijn wenkbrauwen van te hard te waxen. Terwijl ze bezig was zei ze dat mijn donkere wenkbrauwen lelijk zijn. Geen aangename ervaring, nu zit ik hier met de lelijkste wenkbrauwen ooit past gewoon echt niet bij mij gezicht.
Heb L' avonture Beautylounge in het kader van een verrassing voor mijn vrouw aangesproken voor een relaxerende lichaamsmassage samen met haar beste vriendin. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en hebben haar man en ikzelf ons een uurtje uit de voeten gemaakt terwijl de dames onder handen werden genomen. Bij terugkomst, een uurtje later, was mijn verbazing zeer groot toen de dames mij vertelden dat ze een gezichtsbehandeling gekregen hadden, ook al had de vriendin nog aangeduid dat dit normaal een lichaamsmassage zou moeten zijn. Mevrouw antwoorde vriendelijk dat in de computer stond dat ik een gelaatsbehandeling had besteld. Ook toen ik verhaal ging halen over het voorval meldde mevrouw me dat ze ons gesprek herinnerde, maar dat het verkeerd in haar systeem stond en mocht ik het volledige bedrag van de gezichtbehandeling overmaken. Geen commerciële geste als soelaas of ook een kortingsbon voor de volgende massage was ze niet van plan te geven, het was een drukke dag geweest en de computer was in fout.... Zeer jammer, geen service na verkoop en een slecht gevoel bij de klant die zijn verrassing een deel in het water zag vallen daarom deze slechte review :
Just for me arrangement gedaan: 2 uur pure verzorging voor €80 gelaatsbehandeling, wenkbrauwen, rugpeeling, rugmassage, een drankje. Echt heerlijk ontspannen met stoelverwarming, zachte kwaliteitsvolle dekentjes, rustige muziek, aangepaste belichting... Heel vriendelijke dame die steeds jouw voorkeuren bevraagt en uitleg geeft, maar tijdens de behandeling stil is zodat jij lekker kan genieten en wegdoezelen. Goede prijskwaliteit, parkeerplaats voor de deur, online te boeken. Ik kom zeker nog eens terug.
Super lieve dame, wenkbrauwen laten bijwerken voor mij en de kids. Wij komen zeker terug !Service: Waxen
Telkens een zeer goede ontvangst ,een topdame die met hart en ziel haar winkeltje beheert .Altijd zeer tevreden van .Een echte aanraderServices: Bodywaxing
Vriendelijk onthaald geweest. Verzorgende pedicure was in orde. Ruime, aangename en propere zaak. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar L'avonture Beautylounge met het openbaar vervoer


Evergem Asschout 130 meter
56
57
58
Evergem Asschout 130 meter
150
Evergem Asschout 190 meter
56
57
58
Evergem Asschout 190 meter
150

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid