facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L Avenue

L Avenue
Adres: Avenue Victor David 28, 4830 Dolhain, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 087 882720
Stad: Dolhain
Route: Avenue Victor David 28
Postcode: 4830


Recensies
Een veilige gok waar we regelmatig naar terugkeren en zoals altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ... de persoon die de service doet, is echt heel vriendelijk. De menu's zijn gevarieerd, overvloedig en heerlijk... Aan te bevelen :-
Wij zijn er persoonlijk dol op. De baas is geweldig en we hebben veel gelachen met haar dappere moeder die er altijd bovenop zit! Ook al is het de banale Franse keuken, het menu verandert elke maand en eerlijk gezegd, als het voor sommigen zo banaal is, probeer het dan thuis opnieuw te doen.
Heerlijk eten tegen een zeer goede prijs. De sfeer en de service zijn geweldig. We aten het menu van de maand, wat echt een droom was. Op Facebook kun je vooraf de menukaart bekijken of bellen : er wordt perfect Duits gesproken.
Stille plaats. Warm welkom en uiterst mals vlees. Het menu is klein maar de producten van uitstekende kwaliteit. We zullen terugkomen.
Zeer goed restaurant, perfecte ontvangst en uitstekend eten
Altijd tevreden met het restaurant, de kwaliteit, de service, het onthaal. Ga zo door en veel succes in deze tijd van het "virus". Tot binnenkort.
Zeer gezellige plek en het eten is erg goed
Zeer leuke avond doorgebracht in dit gezellige etablissement. Stevig en smakelijk ontdekkingsmenu.
Geweldige menukaart. Zeer goede service
Zeer goed eten en warm welkom en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid