facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Avenir

"Officiële Nissan & Isuzu dealer voor regio groot Ieper"
Adres: Maarschalk Haiglaan 112 , Ieper 8900, BE
Telefoonnummer: 057 21 69 60
Stad: Ieper
Route: Maarschalk Haiglaan 112
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: l'avenir fietsen, l'avenir fietsen kwaliteit, l'avenir fietsen 2018, l'avenir fietsen review, l'avenir shop, l'avenir fietsen 2017, l'avenir krant, l'avenir ieper
Recensies
Eerste maal een Nissan X-trail diesel 2016 gekocht en tot nu 180.000km enkel positieve ervaringen. Er is één maal moeten een herstelling gebeuren aan mijn auto en er werd door de garagist meegedacht in het voordeel van mij als klant, waar vind je dat nog in een merkgarage... Trouwens ook een pluim voor de steeds vriendelijke en héél competente mechaniekers!! Hopelijk nog een paar jaartjes verder met deze wagen!
een garage onder nul, al de dame van de ontvangst antipathieke , ik zal voor een kleine onderhoud doen en niets is correct gedaan, het reserveband heeft hij in de kofferbak gezet terwijl zijn plaats onder het voertuig is, ik vraag telefonisch om 2 nieuwe batterijen op de sleutels te zetten, niet gedaan, ik vraag om vet op de naaf van het wiel te doen, niet gedaan, te hoge bandenspanning, en om de dame van de receptie te horen, ik ben de verantwoordelijke voor dit alles, het is de beste, ik ben het die aan de auto heeft gewerkt en die vervolgens 420 euro heeft betaald, en haar man die me vertelt dat ik gelukkig kan zijn omdat het normaal elders 800 euro is, Ah ah ah, we zijn bij Nissan niet bij BMW, een tip aan iedereen om nooit Nissan te kopen, dit zijn goede auto's, maar de after-sales service is catastrofe hier in Europa, alles wat ze willen is dat je een nieuwe auto koopt, na merçi en welkom met problemen, en kijk niet naar de beoordelingen met 5 sterren het is een valse advertentie , hartelijk bedankt nissan , Volgende keer breng ik bloemen mee .
Super tevreden van onze nieuwe x trail! We werden warm ontvangen en kregen een uitgebreide en duidelijke uitleg. Ook de nazorg/ onderhoud van de wagen verloopt erg vlot en nauwkeurig! Bedankt nissan L’avenir! Een echte aanrader
Perfecte service en zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters.
Nissan xtrail 2014 waw nieuw gekocht veel veel problemen ermee nog geen 100.000 km termosta kapot .koplampen komt mat wit niet meer door de keuring ervan .airbag lampje brand altijd een ziekte van Nissan heb gevonden wat het was onder de bestuurder zetel . Dan horen wij water geluid en de vloer is ook volledig nat .gevonden onder de auto heb je een rubbertje die af doen en je heb 40 litter gratis water waw als je rijd ermee gebeurt dikwijls dat hij een snak geeft .enzovoort mij vrouwtje rijd ermee en ze is altijd heel voorzichtig ermee . Ik persoonlijk pijs dat er veel te veel elektronica er in zit .dashboard is als een kerstboom ai ai ai . Ik persoonlijk rijd met een heel oude auto bouwjaar 2002 een dodge ram 1500 5.7hemi en nog nooit zoveel problemen mee gehad . Nu kan zijn dat die auto gemaakt geweest is op een maandag of een vrijdag . Maar wij kopen geen Nissan meer . De oude model van Nissan waren veel veel beter . Nu nieuwe koplampen waw pijs dat ronde 1200 euro kost voor 1 hé je heb er 2 nodig waw peper duur . Anders een hele mooie auto maar als je veel problemen mee hebt pffffff . Onze was een nissan xtrail 1.6 dci tekna 7 plaats .
Ondanks het feit dat ik er geen klant was wel bij een Nissan garage in een andere stad, hebben ze me heel vlot en met de glimlach geholpen. De nieuwe batterij werd onmiddellijk geïnstalleerd. Pluim!
goed altijd goed ontvangen en goeie service mvg Shirley
Heel vriendelijk, mooie garage super communicatie
Vriendelijk onthaal, vlotte en prima service.
Vriendelijk onthaald en bij de aflevering van de wagen heeft mijn vrouw nog een uitstekende uitleg gekregen. Top doe zo verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid