facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L‘Authentique Fagnard

L‘Authentique Fagnard

Info

Ferienhaus / Gîte / Vakantiehuis

Adres: Rue Mangue 3, 4950 Ondenval, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 497 74 45 22
Stad: Ondenval
Route: Rue Mangue 3
Postcode: 4950


Recensies
Zeer goed voorziene vakantiewoning. Keuken met al wat je nodig hebt, leuke zitkamer, sauna met relaxruimte,... Alle kamers en badkamers tip top in orde. Aanrader voor grotere +5 gezinnen... Vlotte toegang tot oostkantkons incl hoge venen
Opnieuw van een heel erg aangenaam verblijf genoten in l'Authentique Fagnard! Het huisje is prima verzorgd en zeer netjes en de ontvangst was ook heel erg goed. Kortom een adresje waar we met veel plezier nog eens komen.
Mooie locatie en prachtig huis. Zeker de moeite waard.
L'Authentique Fagnard .... De naam zegt het al! Authentiek, want deze cottage met 4 slaapkamers die plaats biedt aan maximaal 9 personen inclusief 1 baby is zeer pittoresk, zeer lokaal, rustiek en uiterst comfortabel. Fagnard, omdat het in het hart van de Ardennen ligt, op een boogscheut van het natuurreservaat van de Hoge Venen. De kamers beschikken over alle nodige voorzieningen, douche of bad, eigen toiletten met uitzondering van de kamer op de begane grond waarvan het toilet zich buiten de kamer bevindt. Het beddengoed is comfortabel, we hebben allemaal heerlijk geslapen. en bovendien is het dorp erg rustig Een hyper uitgeruste en zeer ruime keuken laat u toe om goede maaltijden te sudderen, waarvan u in de aangrenzende eetkamer kunt genieten, heel vriendelijk. Een loungeruimte, uitgerust met een kleine houtkachel, net zo ruim, verwelkomt u voor kleine momenten van ontspanning. Kers op de taart is de Wellness met sauna en relax/zen ruimte! Tuin met terras om te genieten van mooie zonnige dagen of om de dag in stijl af te sluiten. Het is schoon, comfortabel, onderhouden, het is als thuis voor sommige aspecten zelfs veel beter.... Gelegen in het hart van de natuur, zijn er veel mogelijkheden voor wandelingen en trektochten direct vanuit de gîte. Interessante bezienswaardigheden van de regio bevinden zich op een paar minuten rijden van het huisje. Ook de nabijheid van RaVel is een groot pluspunt! Verdwaald in de middle of nowhere maar dichtbij alles: supermarkten, restaurants, brasseries, kleine buurtwinkels. De eigenaars, Petra en Patrick, zijn gewoon schattig, erg vriendelijk, super dynamisch, beschikbaar en ... meertalig Frans, Nederlands, Duits, Engels. Enige negatieve punt: de tijd gaat veel te snel, het mist de knop om hem te stoppen! Ik raad dit etablissement ten zeerste aan!
Zeer mooi huisje goed onderhouden en zeer goed gelegen. De gastheer is uiterst vriendelijk en geeft goed advies over activiteiten in deze prachtige streek. Ik raad ten zeerste aan.
Erg leuk, gezellig en goed uitgerust. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie omgeving voor wandelingen en veel activiteiten. Honden toegestaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid