facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'aubergine

L'aubergine
Adres: Rue Damry 11, 4130 Tilff, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 042783777
Stad: Tilff
Route: Rue Damry 11
Postcode: 4130


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Woensdag: 12:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Vita è Bella La Vita è Bella 346 meter De carpaccio was met een mayonaise saus en dikke plakken parmezaanse kaas, beetje gro...
Recensies
Voor de lunch vragen we of het mogelijk is om de suggestie te nemen. Geen probleem, achteraf wel prijs à la carte, dus x 2. Geen versnapering bij aperitief, bij Aperol Spritz à 6 Euro lijkt me dit een minimum. We hebben met dit drankje zonder versnapering 45 minuten mogen wachten op ons voorgerecht, koud bestaande uit Mozarella en tomaten. De bediening was er niet bij en de keuken was zeer traag. Slechte informatie omtrent prijzen, slordige bediening en stevige prijzen brengen dit restaurant uit balans. Was de laatste keer.
Ondanks corona een evenement met 32 deelnemers kunnen organiseren. Bedankt Tom. 32 keer 10/10. Proficiat
Prijs kwaliteit in balans
Uitstekend restaurant met keuze uit 3, 4 of 5 gangen menu's. De kookstijl is veranderd sinds mijn laatste bezoek in 2019, maar de voorbereidingen zijn nog steeds zo goed als altijd. De prijzen lijken me niet exorbitant gezien de hoeveelheden en het terras is vanaf de eerste mooie lentedagen buitengewoon aangenaam, een echt pluspunt. Parkeren: Parkeren in de omliggende straten, het gemak van het vinden van een plek hangt dus af van het aantal mensen in het dorp Rolstoeltoegankelijkheid: Helaas niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit aangezien er meerdere trappen zijn op de binnenplaats van het restaurant. Daarnaast bevinden zich de herentoiletten op de eerste verdieping
Heerlijk moment gedeeld met mijn lieveling ter gelegenheid van mijn verjaardag in een vrij gezellige en ingetogen setting. Rustige en intieme sfeer. Ik waardeerde het echt. Pas echter op, we zijn van plaats gewisseld want voor de ramen van het terras konden we de tocht vrij sterk voelen. Alle gerechten ronduit smaakvol en verfijnd. Een echte traktatie ! Het mag wel wat warmer zijn. Vriendelijke en warme bediening. Een kleine fout bij het koken van vlees, maar niet erg ernstig. Een zeer gezellige avond!
L'Aubergine... een instelling die heeft geleden onder de Covid en de overstromingen maar aan het herstellen is!! Bij elk van onze bezoeken zien we de wens van het team om ons te plezieren... Naar mijn mening te weinig bezocht adres terwijl de plaats van Tilff gepantserd is… loop een paar stappen langs de oevers van de Ourthe en ontdek deze prachtige plek op 2 minuten van de plaats.
L'Aubergine: Een culinaire reis georkestreerd door een gepassioneerd team L'Aubergine is meer dan alleen een restaurant. Het is het verhaal van een familie en een team dat zich toelegt op het bieden van een uitzonderlijke gastronomische ervaring. Het hart van dit etablissement wordt gevormd door Mathieu Lesenne, de eigenaar, zijn broer Jérémy in de keuken, en moeder Donatienne, vergezeld van een team van attente obers. Mathieu Lesenne, de getalenteerde chef-kok, haalt zijn inspiratie uit zijn reizen, zijn vriendschappen en zijn familiewortels. Al 14 jaar creëert hij gerechten die op een intelligente en instinctieve manier de smaken van het Middellandse Zeegebied, het oosten van Frankrijk en de Belgische culinaire tradities combineren. Jérémy, de broer van Mathieu, ondersteunt in de keuken en draagt ​​zo bij aan de creativiteit en kwaliteit van de gerechten die L'Aubergine serveert. Zijn expertise en passie voor koken is terug te vinden in elk bord en zorgt voor een onvergetelijke eetervaring voor elk diner. De 76-jarige moeder Donatienne belichaamt de familiegeest van L'Aubergine. Altijd aanwezig in de eetzaal met het team van obers, zorgt ze ervoor dat elke klant met zorg wordt behandeld en profiteert van een bevoorrechte ervaring. Zijn toewijding en menselijke warmte dragen bij aan het creëren van een gastvrije en vriendelijke sfeer. Tussen de gerechten die geserveerd werden, konden we voortreffelijke gerechten proeven die getuigen van de culinaire knowhow van het team. De "Bif Baf Boeuf", een rundercarpaccio met daslookpesto, mozzarella di bufala en geroosterde geschaafde amandelen, was een lekker en verfijnd voorgerecht. Ook de "Spider Cochon", een kroket van varkenspoot vergezeld van huisgemaakte tartaar en zuur van mosterd en sjalot, viel in de smaak bij de gasten. De hoofdgerechten, zoals de Yellow Poultry gevuld met champignons met gegrilde polenta en morieljesroom, maar ook de Pollack Filet met een emulsie van schelpdierenjus met citroengras, waren opmerkelijke, evenwichtige en heerlijke creaties. Kortom, het team van L'Aubergine, onder leiding van Mathieu Lesenne, zijn broer Jérémy en moeder Donatienne, biedt veel meer dan een culinaire ervaring. Hun passie, creativiteit en toewijding maken van elke maaltijd een onvergetelijke smaakreis. De smakelijke en verfijnde gerechten die ons worden geserveerd, getuigen van het talent van dit team en we raden alle liefhebbers van gastronomie ten zeerste aan om deze unieke ervaring bij L'Aubergine te beleven. Bedankt voor deze maaltijd
Met enige vertraging plaats ik deze reactie. We namen deel aan de Valentijnsdagavond en we ontdekten dat we voor de prijs die niet goedkoop was, heel kleine bordjes aten en alles was er niet smaakvol... Het frame is echter erg mooi. De jonge serveerster was niet erg vriendelijk en dat is jammer, want ze kan de showcase van het etablissement zijn. Ik denk niet dat ik terug zal komen naar dit etablissement en ik zou niet aanraden daarheen te gaan. . .
Goed, maar vond een kleine onbalans in de gerechten. Bediening, de moeder erg aardig maar we zien dat het moeilijk voor haar wordt om te bedienen.
We hadden in het verleden van dit restaurant gehouden, maar er gaat niets goed. De service was betreurenswaardig we moesten de helft van de aperitieven vragen, een van de gerechten vloog op de grond, het voorgerecht werd niet aangekondigd... hoewel er weinig gasten waren, de maaltijd echt niet top kip niet eens gekookt hoewel het in dit geval super gevaarlijk is, aangekondigd met morieljes - onzichtbaar en afwezig!, de carpaccio te dik.... Een laatste keer voor mij maar ook voor de rest van de tafel van 8 personen. Wat gebeurt er met zo'n daling?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid