facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Atelier des Sens

L'Atelier des Sens

Info

La nouvelle table incontournable de votre région
Intérieur contemporain, Terrasse à l'arrière
Cuisine française, pâtes, pizzas, salades, carpaccio ...



"Déjà 10 années d’expérience. Cuisine qui évolue au fil des saisons. Nouvelle carte tous les trimestres. Décoration moderne."
Adres: Grand Place 28, 6920 Wellin
Telefoonnummer: 084387494
Stad: Wellin
Route: Grand Place 28
Postcode: 6920



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Wellin, LAtelier de Sens, L'Ôthentique, L'inattendu Rochefort, Chez Herman menu, Les Tables de la Pause Verte, La Diva Rochefort, Taverne Restaurant Mouton
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Papillote La Papillote 55 meter Ons etentje in restaurant La Papillote was een groot succes. Het eten was voortreffel...
Recensies
Heerlijke gegeten met een variëteit aan smaakbommetjes. Vriendelijke ontvangst, goede service, het interieur niet echt "ons ding". Maar het schilderijtje in ons bord met het malse stukje vlees, de groentjes die elk plekje van onze mond verwende en de, ’verrassend’, gevulde aardappel maakten van ons bezoek een toppertje. Heerlijk voor een eerlijke prijs.
Voor ons een jaarlijkse klassieker : raclette. 2 formules mogelijk : afhankelijk van de keuze van je voorgerecht... Gezellig en aangenaam kader in de speciaal ingerichte ruimte.
Zeer lekker vegetarisch gegeten. Ze hebben zelfs een aparte rubriek met vegetarische gerechtjes, en daar staat zelfs de vegetarische pizza nog niet bij die staat tussen de soorten pizza's. Uniek in de streek voor vegetariërs, wat niet altijd evident is om zo'n restaurant te vinden. En daarbij nog eens de vriendelijke bediening en het mooie intérieur, niet twijfelen dus!
Eten heel goed, porties wat aan de kleine kant en het interieur is niet heel erg mooi. Heel veel paars en rood geeft je nou niet echt een warm gevoel. Vlaamse ober heel aardig.
Goede huiswijn! Mijn orchietties waren lekker maar zagen er vreemd uit! De scampi's waren geen rubber! Geen waw gevoel! De ravioli van geiten was té groot en niet echt lekker!
Apart restaurant. Je zou niet verwachten dat achter zo'n trendy jaren 80 gevel toch een goed restaurant zit. Geen terras, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door heet tuinterras. En wat ik ook niet verwachtte hier in Wallonië dat het meeste personeel van restaurants ook wat Nederlands spreken. Qua kwaliteit, ik heb betere pizza's gegeten, maar ik ben waar dat betreft ook wat verpest, maar het waren hele goede pizza's van de hogere middenklasse. Eind conclusie:
We logeerden in het hotel ernaast zelfde eigenaars en reserveerden een tafeltje voor s'avonds. Aangenaam verrast door de professionele ontvangst, uitgebreide kaart en heerlijke gerechten. Nergens iets op aan te merken, zeker een aanrader.
Een mooi en strak restaurant waar je ook kan afhalen! Wij hebben pizza's gegeten en deze waren echt lekker. Geen goedkope simpele oven pizza's ;
Heel vriendelijke mensen,overheerlijke pizza's,en lekkere vegetarische gerechten staan standaard op de kaart.voor elk wat wils,een aanrader!ze spreken ook zelf Nederlands van zodra ze merken dat je nederlandstalig bent.echt top!
Heel lekker eten voor een goede prijs maar kleine porties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid