facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Atelier de Lise

L'Atelier de Lise

Info

Créations florales sur commande au fil des saisons et au gré de vos événements.

Adres: Rue Albert, 35, 7540 Kain
Stad: Kain
Route: Rue Albert, 35
Postcode: 7540


Recensies
Heerlijke winkel! Schitterende decoraties Zeer goede kwaliteit bloemen. Elke keer een leuke ontvangst door Lise en/of Laura. Een genot om er heen te gaan. Bedankt en tot snel
Beste bloemist van de regio! Wat een genot om te worden verwelkomd door Lise en Olivia haar kleine baby. Je komt daar met een glimlach naar buiten, de baas is zo aardig en glimlacht. Ik raad ten zeerste aan!!
De composities van Lise brengen zachtheid en frisheid in je huis! In zijn winkel is er altijd iets te bieden. En de grote + in dit alles is dat ze een glimlach van oor tot oor heeft, dus als je naar buiten komt, doe je hetzelfde
Hele fijne bloemist! Mooie composities en mooie boeketten! Als kers op de taart biedt het een boekettenservice aan huis als u regelmatig bloemen wilt laten vernieuwen.
Zeer vriendelijke bloemist, bewaakt door twee zeer rustige bichons lol ... Ik bestelde een boeket in vertrouwen van de bloemist en eerlijk gezegd een heel mooi resultaat
geweldige woonkamer! De sfeer is zeer aangenaam, het personeel schattig! ze hebben mijn haarbeschadiging gered en mijn mislukte kleuren ingehaald!
Alles is met smaak gearrangeerd ... van de bloem tot de wortel en van het papier tot de decoratieve drager. Een plek om te bezoeken ... voor een maaltijd met vrienden, voor een bruiloft ... welkom en vaardigheden gegarandeerd.
Zeer mooie bloemenwinkel, mooie keuze aan geschenken en grote diversiteit aan bloemen voor het maken van boeketten. De boeketten zijn altijd zeer goed gedaan met zorg en talent.
Zeer mooie winkel met bloemen die niet alledaags zijn. Het is de omweg waard.
Prachtige seizoensdecoraties, heerlijke kerstsfeer toen ik ging. We weten niet waar we moeten kijken dus het is met smaak gedecoreerd en in elkaar gezet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid