facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'atelier de la Fée Clochette

L'atelier de la Fée Clochette

Info

Ateliers de loisirs créatifs pour enfants un dimanche par mois organisation d'anniversaires et stages à thèmes et multi-activités.

Geschiedenis

Cet atelier permet d'éveiller sa créativité, de faire de nouvelles rencontres, ...
Ces ateliers s'adressent uniquement aux enfants.
de 3 à 12 ans, un atelier par mois est organisé
le dimanche de 10 h à 13 h.
Vous pouvez y organiser l'anniversaire de votre enfant une après midi, un bricolage, un gâteau et on fait la fête tous ensemble!
Des stages d'arts créatifs et de multi-activités sont organisés lors de chaque congés scolaires
( stages à thème, pâtisserie, jeux de groupe, danse, diverses activités excursions à l'occasion... )
Je vous attends avec plaisir afin de partager avec vous ma passion restant à votre disposition pour toutes questions.
Vous pouvez aussi me contacter au 0497/44.78.50
A très bientôt
La Fée Clochette



"Centre récréatif pour enfants familial et chaleureux, organisation d'anniversaires, stages de multi activités et ateliers créatifs.Acceuil des fratries."
Adres: 215 rue de jemeppe, 4431 Loncin, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0497447850
Stad: Loncin
Route: 215 rue de jemeppe
Postcode: 4431


Recensies
In de top ! Of het nu voor woensdagen, creadimanches of stages is, mijn dochter gaat er graag heen. Clochette is meer dan een recreatiecentrum, ze is een openhartige en eerlijke persoon die zich elke minuut geeft voor de kinderen! Onder een trampoline kruipen om de rups te doen is schattig. Ze is geweldig
Ik raad dit etablissement niet aan, waar mijn kind al aan verschillende verjaardagen of workshops heeft deelgenomen. Ik had al gemerkt dat deze dame die zichzelf "Clochette" noemt soms heel agressief sprak tegen bepaalde kinderen of ouders, maar zonder de context te kennen, merkte ik niet op, ook al had ik mezelf al wat norse opmerkingen opgelegd die ik onder stress had gemaakt. Evenzo had ik al enkele negatieve echo's gehoord van sommige ouders onder onze kennissen, maar ik had er weinig eer aan toegeschreven aangezien onze dochter het daar naar haar zin leek te hebben. Tot de dag dat we zelf een scène meemaakten... Deze persoon lijkt me erg onstabiel, gestrest en vooral volledig mythomaan. Als je een volkomen terechte en niet-agressieve opmerking maakt over iets dat niet klopt en je wilt dat face-to-face met haar bespreken, wordt ze gek, liegt ze schaamteloos, doet ze zich voor als slachtoffer om haar lot te betreuren, terwijl ze dat volgens haar wel is. woorden, zo geweldig en doet zoveel voor de kinderen van wie ze met heel haar hart houdt en die net als de hare zijn als je haar hoort, zou je zelfs denken dat ze liefdadigheid doet en geen betaalde workshops. En na de verbale woordenwisseling staat ze zichzelf ook toe om je schriftelijk aan te klagen met haar waanvoorstellingen. Mijn kleindochter noemde haar, ondanks haar jonge leeftijd, een psychopaat omdat haar houding haar zo bang maakte. En als laatste punt, volgens mijn dochter, wanneer de kinderhandwerken niet van voldoende kwaliteit zijn naar haar smaak, neemt ze ze terug om ze correct opnieuw te schilderen, herschikken en zelf te poetsen, gewoon om tiptop werk aan de ouders te presenteren. Voor iemand die zich voordoet als een geweldige pedagoog, musicoloog, therapeut, enz., is het nogal vernederend voor de kinderen die hun werk en hun creativiteit gekleineerd zien. Het is jammer, want het concept en de activiteiten zijn in de basis geweldig.
Mijn dochter heeft al veel stage gelopen in de werkplaats en gemaakt op zondag, ze gaat er altijd met veel enthousiasme heen en komt terug met prachtige herinneringen in haar hoofd. Dit is de enige stage waar ik haar zorgeloos achterlaat, dankzij bel, lolo... om voor onze lieverds te zorgen zoals jij
Mijn dochter ontdekte de werkplaats van Tinkerbell dankzij haar beste vriendin meer dan twee jaar geleden en tot op de dag van vandaag houdt mijn dochter er nog steeds zo van, Tinkerbell is een uitzonderlijk persoon, met een hart op haar mouw en eerlijk. Met elk kind wordt rekening gehouden met zijn kwaliteiten en gebreken, ze doet er altijd alles aan om de kinderen te laten genieten van het moment. De ambachten zijn erg mooi en we zijn trots om ze tentoon te stellen Verjaardagen zijn gewoon geweldig! Het kind wordt gemarkeerd en iedereen heeft veel plezier! De cursussen zijn prachtig met elke keer een ander thema. Bedankt Bel!
Wat te zeggen ? Topissime! Matthias' verjaardagsfeestje, 6 jaar - 12 gasten Gewend om deze grote dag zelf te organiseren voor mijn kinderen uitnodigingen, thema-activiteiten, taart, muziek en foto, dit jaar was het in eerste instantie met tegenzin maar een beetje gedwongen zwangerschap op termijn dat ik de 6e verjaardag van Matthias bij iemand moest uitstellen andermans handen. De workshop van Tinker Bell werd ons aanbevolen door een vertrouwde leraar. Nadat ik kennis had genomen van de verschillende activiteiten die ze aanbood, nam ik telefonisch contact met haar op en ik moet zeggen dat de ontvangst, de beschikbaarheid, de antwoorden op de kleinste vragen, het luisteren naar de wensen van zowel ouders als kinderen door DE ORGANISATOR van dit evenement te blijven betoverde me meteen. Toen kwam D-Day aan en nog een paar contacten zodat deze dag perfect was voor lousticos, we werden direct persoonlijk verwelkomd door onze fee die ons niet in vertrouwen schonk omdat we meteen zijn professionaliteit voelden, we waren al allemaal uitgenodigd iets voor het uur zodat onze kinderen geen kruimel van HUN middag verliezen en het werd toevertrouwd aan de ouders van de gasten om iets na het eindverhaal te komen dat ze tot het einde profiteren van het feest. Daarna werden we uitgenodigd om ze hun creaties te laten maken en om zoveel mogelijk ruimte en de verschillende spellen te genieten/zich toe te eigenen in deze 2 activiteiten was er al iets voor iedereen. Dus we kwamen terug en zagen deze vrolijke band op ons wachten aan tafel met sterren in hun ogen en het was pas het eerste deel dat voorbij was. Van de berg cakes, quids, snoep en allerlei soorten drankjes tot de decoratie van zowel de cake als de kamer, hij was in staat om elke gast tevreden te stellen en zelfs het moeilijkste gebaksniveau, onze zoon. Het uitdelen van geschenken door elk kind zonder tijd te verspillen, maar nog nooit zo efficiënt gezien, terwijl een moment met elk van de gasten een gedeeld plezier was, zelfs onze fee bracht een magisch cadeau voor kleine Lou. Dan, hoogtepunt van de show, een superboom eerst op de voet begeleid door onze fee, daarna van iets verder deze mooie middag afgesloten met een meesterhand. Kortom, het is met plezier dat we terugkomen om de verjaardag van een van onze kinderen te vieren en dat we de Tinkerbell-workshops aanbevelen die worden bewoond door een persoon die meer dan bekwaam, georganiseerd, dynamisch is, echt een passie overbrengt, een liefde voor onze kinderen en laat ze in korte tijd 1000 wonderen ontdekken. Nogmaals bedankt Tinker Bell voor alles wat je ons gisteren hebt gebracht!!! We waren allemaal gecharmeerd. Ps: de foto's en filmpjes weerspiegelen het geluk van onze kinderen op de verjaardag van Matthias. - dankbaar.
Bedankt Clochette dat je altijd vol leven en vreugde bent met mijn peetdochters. Ze kijken altijd uit naar je volgende bezoek. Binnenkort de grote feestdagen!
Mijn dochter ontdekte clochette tijdens de verjaardag van een van haar vrienden. Sindsdien is er een mooi verhaal geboren. De workshops zijn allemaal mooier dan de andere en de cursussen verbazen mijn dochter elke keer weer. Clochette is een gouden mens, een echte moeder voor onze kinderen. Ze zorgt voor hen alsof ze van haarzelf zijn. Ze laat hun ogen stralen en helpt ze te bloeien, te groeien... We zijn verheugd haar voor het eerst te kruisen. We waren overwonnen.
Absoluut geweldige ervaring. Mijn kinderen gaan graag naar Clochette, waar ze vrienden hebben gemaakt. Ik weet dat ik ze veilig kan achterlaten. Bedankt Clochette voor al je betrokkenheid.
Mijn dochters van 7 en 4 jaar gaan naar de werkplaats van Tinker Bell en ze vinden het geweldig :-. Tinkerbell, zoals de kinderen haar noemen, is een buitengewone fee en maakt kinderen blij. Haar assistenten zijn ook geweldig met de kinderen. Mijn dochters vragen elke keer om terug te gaan, elke gang is anders en hebben altijd zeer goed gekozen en voorbereide thema's. Ik heb het volste vertrouwen in Tinkerbell en de meiden die haar helpen... Ik voel me gerustgesteld als ze in de werkplaats van Tinkerbell zijn. Met dank aan Clochette en de meisjes.
Elke keer een geluk voor mijn dochter, een investering in elke activiteit, elke cursus. Ik raad het ten zeerste aan, zelden heb ik iemand zo geïnvesteerd gezien. Je lieverds zullen je dankbaar zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid