facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Artichamp

L'Artichamp

Info

L'Artichamp produit des fruits et légumes sans pesticides (en conversion bio) à Baudemont (Ittre).
Commande possible toute la semaine, vente sur place le mercredi de 16h à 18h30 et livraison de panier tout fait ou sur commande le vendredi.

Adres: Rue des primevères, 15, 1460 Itter (België)
Telefoonnummer: 0475862388
Stad: Ittre
Route: Rue des primevères, 15
Postcode: 1460


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jardin d'Eve Jardin d'Eve 537 meter Le Jardin d'Eve c'est une prairie, appelée petit Bois en 1850, devenue aujourd'hui fo...
Recensies
Geweldige ontvangst, onberispelijke en zeer glimlachende service, kennis van uitstekende producten, veel nieuwe producten en constante tests... Kortom, een klein paradijs dat ijverig moet worden verdedigd en bezocht!
Een van de gezelligste en meest gastvrije plekken waar ik ben geweest! Met een enorme selectie natuurlijke producten, een geweldige prijs en geweldig personeel, kom ik zeker terug!
Geweldige kleine winkel, lokale producten, groenten, kaas, bier en tal van andere geweldige dingen. Daarnaast worden we er altijd welkom geheten, met een glimlach en goed advies ! Het is altijd leuk om er doorheen te gaan!
Zeer mooie en warme kruidenierswinkel, gastvrije verkoopsters die kunnen adviseren. Mijn favoriete product? Cacaobrood!! zonder gedroogde ananas en NAO pure chocolade te vergeten
Geweldige producten en goed advies van de verkopers! We voelen ons snel op ons gemak in dit kleine dorpswinkeltje, ook al komen we niet uit het dorp! :
Het is altijd een plezier om de deur van Bee o village te duwen. Het onthaal, de glimlach en de beschikbaarheid van de verkopers is een echte plus, naast alle goede gezonde en lokale producten van de winkel.
Biologische en bulkwinkel. Het personeel is attent voor de klant en zeer beschikbaar. Super toffe winkel!
In mijn essentials: ultra herstellende handcrème Ballot Flurin, Bioflore aromatherapie producten, olijfolie en ciderazijn in bulk
Zeer leuke winkel in het dorp Ittre, ik raad vooral de verse kaasafdeling aan, evenals de Matons op vrijdag
de kortsluiting. jammer om Spaanse honing te hebben……
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid